‘Enola Holmes 2’ bevestigd door Netflix

Er komt een sequel van Enola Holmes. Dat heeft Netflix nu ook officieel bevestigd. Er waren al langer geruchten over een tweede deel van de film, maar de streamingdienst hield de lippen stijf op elkaar. Tot nu, want nu komt de bevestiging dat de productie van het tweede seizoen van start is gegaan.

De Netflix-film Enola Holmes, die vorig jaar heel wat kijkers kon bekoren, krijgt een vervolg. Met een foto op Twitter heeft Netflix bevestigd dat er een sequel in de maak is. En de streamingdienst heeft nog meer goed nieuws.

Millie Bobby Brown en Henry Cavill keren terug

Bij de aankondiging, die gewoon een foto van Millie Bobby Brown als Enola Holmes is, maakt de streamingdienst daarnaast ook duidelijk dat zowel Millie Bobby Brown als Henry Cavill terugkeren als Enola en Sherlock Holmes.

Net zoals in de eerste film zal de film ongetwijfeld opnieuw draaien rond Enola Holmes, de zus van de bekende detective Sherlock Holmes. Zij is net zoals haar broer enorm slim en daardoor dé perfecte detective. De eerste film verscheen op 23 september 2020 op Netflix en wist een recordaantal kijkers te trekken. Ongeveer 76 miljoen huishoudens keken in de eerste 28 dagen naar de film, waardoor het de op zes na populairste Netflix Original film is. Maar ook de critici zijn fan van de film. Zo heeft Enola Holmes een score van 91 procent op RottenTomatoes, gebaseerd op 203 reviews.

Meer
Lees meer...