Opnames ‘Bridgerton’-prequel zijn afgerond

Goed nieuws voor alle fans van Bridgerton. Misschien is het toch niet zo lang wachten op nieuwe content, want de opnames van de prequel over Queen Charlotte zitten erop. Wanneer de reeks precies op Netflix verschijnt, is niet bekend. Maar de kans bestaat dat de reeks begin volgend jaar al op de streamingdienst verschijnt. Op het derde seizoen van Bridgerton is het nog wat langer wachten.

Terwijl de opnames voor Bridgerton seizoen 3 nog maar net begonnen zijn, zijn de opnames van de prequel over Queen Charlotte al afgerond. Wanneer die precies uitkomt, is nog niet bekend. Maar toch kunnen we er vanuit gaan dat we snel terug nieuwe content te zien krijgen. Of de spin-off ook invloed zal hebben op het volgende seizoen van de originele reeks, is niet bekend.

Queen Charlotte

De reeks Bridgerton is sinds zijn eerste seizoen in 2020 een van de populairste series op Netflix. In de ranglijsten moet het zelfs enkel Squid Game en Stranger Things laten voorgaan. Het is dan ook geen verrassing dat de reeks momenteel al toe is aan zijn derde seizoen en dat er ook een spin-off zit aan te komen. Die spin-off wordt dus een prequel over het personage Queen Charlotte.

Hoewel die rol in de serie wordt gespeeld door Golda Rosheuvel, zal dat in de komende prequel niet het geval zijn. Daar neemt actrice India Ria Amarteifio die rol voor haar rekening, aangezien de koningin in het nieuwe verhaal veel jonger is. De titel van de prequel is nog niet vrijgegeven, maar het zal gaan over de jonge Charlotte die tegen haar zin in het huwelijksbootje stapt met King George. Als gevolg daarvan moet ze de wetten en gewoontes van een koningin aanleren.

Wanneer we de serie precies mogen verwachten, weten we dus nog niet. Maar het komende jaar zal er zonder twijfel opnieuw eentje vol Bridgerton worden.

Meer
Lees meer...