Netflix deelt eerste setfoto van ‘Bridgerton’ seizoen 3

De opnames van Bridgerton zijn officieel terug begonnen en dat betekent ook dat Netflix af en toe met nieuwe content komt aanzetten. Dat het nieuwe seizoen rond de personages Colin Bridgerton en Penelope Featherington zou draaien, is al even geweten. Om die reden deelde de streamingdienst ook meteen een eerste foto van het duo op Twitter.

Bridgerton is al sinds zijn eerste seizoen in 2020 een van de bekendste Netflixseries. Elk seizoen draait om een ander lid van de Bridgerton-familie en elk jaar zorgt de reeks voor nieuwe records. Toen het tweede seizoen eerder dit jaar uitkwam, behaalde het meteen de titel van ‘meest bekeken Engelstalige reeks’.

Die titel werd in mei overgenomen door Stranger Things, maar toch toont het aan hoe populair de serie is. Op dit moment is seizoen 3 in productie, en dat vierde Netflix met een kijkje achter de schermen.

Colin en Penelope

De fans van Bridgerton kijken al reikhalzend uit naar het derde seizoen van de reeks. Na Daphne (Phoebe Dynevor) en Anthony (Jonathan Bailey) is het daarin de beurt aan Colin Bridgerton (Luke Newton). Het nieuwe seizoen zal dus volledig rond het boek Romancing Mr. Bridgerton vaan schrijfster Julia Quinn draaien. Dat is het vierde boek uit de Bridgerton-reeks en dat betekent ook meteen dat de Netflixserie één verhaal heeft overgeslagen.

Normaal gezien was het namelijk de beurt aan Benedict Bridgerton (Luke Thompson). Maar de makers van de serie hebben beslist om het over een andere boeg te gooien. De reeks focuste namelijk tijdens het tweede seizoen al meerdere keren op Colin en vooral ook op Penelope Featherington (Nicola Coughlan) aka Lady Whistledown. Het zal dus eerst dat verhaal willen uitklaren voordat het zal focussen op een volledig nieuw plot rond Benedict.

Opnames

Wanneer het seizoen rond Colin en Penelope precies te zien zal zijn, is nog niet zeker. Maar wat wel al zeker is, is het feit dat de opnames voor het derde seizoen in volle gang zijn. Enkele weken geleden deelde Netflix al een filmpje vanop de set, maar deze week doet de streamingdienst er ook nog een eerste foto bij.

Daarop zijn acteurs Luke Newton en Nicola Coughlan te zien. Op het moment van de foto staan beiden nog in hun normale kleren, terwijl collega Phoebe Dynevor, die Daphne speelt, al in haar Bridgerton-kleren is gestapt. “My, my, er is hier heel wat aan het gebeuren”, schreef het officiële account er nog bij.

Bridgerton al gezien? Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...