Opnames ‘Bridgerton’ seizoen 3 gaan van start

Goed nieuws voor fans van Bridgerton, want in een nieuwe video heeft Netflix officieel laten weten dat de opnames van het derde seizoen van start zijn gegaan. In de video zijn verschillende acteurs uit de reeks te zien op de set van het nieuwe seizoen.

Het vervolg van Bridgerton komt officieel dichterbij. In het derde seizoen zullen we na Daphne (Phoebe Dynevor) en Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) nu inzoomen op Colin Bridgerton (Luke Newton) en zijn relatie met Penelope Featherington (Nicola Coughlan) aka Lady Whistledown.

Opnames gestart

We kwamen de laatste weken al heel wat te weten over het derde seizoen van Bridgerton. Maar nu weten we ook dat de opnames van start zijn gegaan. Het nieuws werd bekendgemaakt met een video van Netflix. In de video krijgen we verschillende acteurs uit Bridgerton te zien. We zien zo onder andere Jonathan Bailey (Anthony Bridgerton), Adjoa Andoh (Lady Danbury), Golda Rosheuvel (Queen Charlotte), en Claudia Jessie (Eloise Bridgerton). Ze steken allemaal eerst twee vingers op om er vervolgens drie van te maken.

Op het einde van de video zien we de hoofdrolspelers voor het derde seizoen: Nicola Coughlan en Luke Newton. Daarbij bevestigt Nicola dat de opnames van start zijn gegaan. Een startdatum voor het derde seizoen is nog niet bekend, maar het lijkt erop dat we dat in het eerste deel van 2023 mogen verwachten.

Bridgerton seizoen 3

Netflix maakte al een korte inhoud bekend over het derde seizoen van Bridgerton. We wisten natuurlijk al dat het deze keer zou gaan over Penelope Featherington (Nicola Coughlan). In het vorige seizoen kregen we te zien hoe ze haar gevoelens voor Colin Bridgerton (Luke Newton) leek op te geven. Daarom zal ze nu op zoek gaan naar een nieuwe man. Maar da’s makkelijker gezegd dan gedaan.

Penelope heeft nog steeds een gebrek aan zelfvertrouwen dat haar geluk in de weg lijkt te staan. Ondertussen keert ook Colin terug. Hij is zelfzekerder dan ooit, maar wordt geconfronteerd met Penelope die hem de rug toekeert. Colin probeert hun vriendschap te herstellen en wil haar ook helpen om meer zelfvertrouwen te krijgen. Maar doordat ze opnieuw close worden, begint Colin te twijfelen of zijn gevoelens voor Penelope wel echt vriendschappelijk zijn.

En ondertussen moet Penelope natuurlijk ook nog steeds haar dubbelleven als Lady Whistledown verborgen zien te houden. Of dat haar zal lukken zullen we ongetwijfeld te weten komen in het derde seizoen van Bridgerton.

Bekijk hier de officiële aankondiging van de start van de opnames van seizoen 3 van Bridgerton:

Bridgerton is een van de reeksen op onze top 50 met het beste van Netflix. De volledige lijst vind je hier.

Meer
Lees meer...