‘Bridgerton’ seizoen 2 steekt eerste seizoen voorbij en wordt best bekeken Engelstalige Netflixreeks

We zijn Bridgerton duidelijk nog niet beu. Het tweede seizoen verscheen vorige maand op Netflix en werd massaal bekeken. Daardoor steekt het nu het eerste seizoen voorbij en wordt het zo de best bekeken Engelstalige reeks op de streamingdienst.

Het tweede seizoen van Bridgerton is nu officieel het best bekeken seizoen van een Engelstalige reeks op Netflix. Het vervolg van de reeks haalt het eerste seizoen al in na drie weken, terwijl de officiële telling pas na vier weken gebeurt.

Bridgerton seizoen 2

Het tweede seizoen van Bridgerton werd in totaal al 627,11 miljoen uren bekeken. Daarmee steekt het het eerste seizoen van de reeks voorbij en wordt het (opnieuw) de meest bekeken Engelstalige reeks op Netflix. Het eerste seizoen van Bridgerton werd in de eerste 28 dagen 625,49 miljoen uren bekeken en daar zit het tweede seizoen in drie weken al boven. Op vrijdag 21 mei staat het tweede seizoen van Bridgerton 28 dagen op Netflix en zullen we het officiële cijfer kennen.

In de algemene top van Netflix moet het tweede seizoen van Bridgerton wel nog steeds de Zuid-Koreaanse reeks Squid Game voorlaten. Die werd in de eerste 28 dagen maar liefst 1,65 miljard uren bekeken. Dat nog inhalen in een week lijkt ons vrij onmogelijk.

Bekijk hier de volledige top 10 met de meest bekeken Engelstalige reeksen in de eerste 28 dagen op Netflix:

Netflix meest bekeken engelstalig
Netflix

Bridgerton is te vinden op onze top 50 met de beste reeksen op Netflix. Bekijk hier de volledige lijst.

Meer
Lees meer...