Regé-Jean Page over ‘Bridgerton’: “Ze mogen Simon van mij recasten”

Volgende week, op vrijdag 22 juli 2022, verschijnt de film The Gray Man op Netflix. Daarin zullen onder andere Ryan Reynolds, Chris Evans en Regé-Jean Page te zien zijn. Die laatste gaf naar aanleiding van de release van de film een interview aan Variety. Daarbij sprak hij ook over zijn personage in Bridgerton, dat z’n doorbraak als acteur betekende.

Regé-Jean Page was dé revelatie van het eerste seizoen van de Netflixreeks Bridgerton. Maar in het tweede seizoen was de acteur niet meer te zien. Hij zal ook niet terugkeren in een volgend seizoen. Hij zou er zelfs geen probleem mee hebben als een andere acteur zijn rol in de serie van hem zou overnemen.

Recasten

In een nieuw interview met Variety, naar aanleiding van de rol van Regé-Jean Page in nieuwe Netflixfilm The Gray Man, heeft de acteur nog eens gesproken over z’n rol in Bridgerton. Hij kreeg de vraag wat hij ervan zou vinden als Bridgerton de rol van Simon zou laten spelen door een andere acteur in een volgend seizoen. “Ze zijn vrij om te doen wat ze willen met Simon Bassett”, reageerde Page snel. “Ik had een geweldig gesprek met Shona Rhimes op het einde van seizoen 1. We zijn blij met hoe we het verhaal hebben afgesloten.”

“We hebben zijn redemption arc zo goed gemaakt dat mensen vergeten zijn dat Simon eigenlijk vreselijk was. Hij was het beste voorbeeld van een ‘Regency fuckboy‘, dat je je kan inbeelden. En omdat we z’n verhaal dus zo mooi hebben kunnen afronden, blijf je achter met een goed gevoel. Het is dapper om verhalen zo af te sluiten.” In het interview laat Page ook weten dat hij het nieuwe seizoen van Bridgerton zelfs nog niet gezien heeft.

Bekijk hier de trailer van The Gray Man:

The Gray Man verschijnt op vrijdag 22 juli op Netflix, maar is nu al te zien in de zalen. Over het derde seizoen van Bridgerton is nog geen releasedatum bekend. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...