‘Bridgerton’-acteur Jonathan Bailey kijkt uit naar zijn rol als “grote broer” in seizoen 3

De opnames voor het derde seizoen van Bridgerton staan voor de deur. Dat betekent ook dat er alsmaar meer nieuws rond de populaire Netflixserie zal komen. Dat het nieuwe seizoen vooral over Colin Bridgerton en Penelope zou gaan, dat was al bekend. Maar nu laat acteur Jonathan Bailey, die Anthony speelt, in een interview weten dat hij ook uitkijkt naar zijn rol in de nieuwe afleveringen.

Sinds de release van het tweede seizoen van Bridgerton is iedereen laaiend enthousiast over de relatie tussen Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) en Kate Sharma (Simone Ashley). Daarom hopen fans dus ook nog veel van hen te zien in het komende, derde seizoen. Hoewel dat seizoen niet rond hen draait, liet Ashley al vallen dat het verhaal van Kate en Anthony nog niet is afgelopen. In een recent interview laat ook Bailey weten dat hij uitkijkt naar het vervolg.

Grote broer

Al sinds het eerste seizoen speelt acteur Jonathan Bailey mee in Bridgerton. Toen zag zijn personage hoe zijn kleine zus Daphne (Phoebe Dynevor) verliefd werd op de Duke of Hastings (Regé-Jean Page). In het tweede seizoen was het de beurt aan zijn eigen personage Anthony Bridgerton om centraal te staan. Daarin maakte hij kennis met Kate Sharma, waarmee hij uiteindelijk in het huwelijksbootje stapte.

En in het volgende seizoen is het de beurt aan zijn jonge broer Colin Bridgerton (Luke Newton). In een recent interview met TheWrap laat Bailey alvast weten dat hij uitkijkt naar het vervolg. Zeker omdat hij terug de “bezorgde grote broer” mag zijn. “Het is fantastisch. Ik heb Phoebe (Dynevor, red.) al mogen ondersteunen in seizoen 1. En nu ga ik zo trots zijn op Luke (Newton, red.). Hij gaat de Bridgerton-stok overnemen als Colin en ik kan niet wachten om er als grote broer bij te zijn in zijn fantastisch liefdesverhaal.”

Het valt nog af te wachten of er in seizoen 3 ook plaats is voor een verhaal rond Baileys personage Anthony en zijn vrouw Kate.

Bekijk hier (nog eens) de trailer van Bridgerton seizoen 2:

Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...