‘Bridgerton’-actrice Simone Ashley hint naar toekomst Anthony en Kate in seizoen 3

Sinds de release van het tweede seizoen van Bridgerton is iedereen laaiend enthousiast over de relatie tussen Anthony Bridgerton en Kate Sharma. Daarom hopen fans dus ook nog veel van hen te zien in het komende, derde seizoen. In een recent interview met IMDb heeft actrice Simone Ashley, die Kate speelt, zich alvast uitgelaten over de toekomst van het koppel.

In maart van dit jaar kwam het tweede seizoen van Bridgerton online. Daarin stond de oudste zoon van de familie centraal, Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey). Het seizoen volgde zijn zoektocht naar de ideale vrouw, die uiteindelijk Kate Sharma (Simone Ashley) bleek te zijn. Dat de twee gingen terugkeren in seizoen 3, dat was al bekend. Maar nu liet Ashley in een interview ook weten dat ze speciale wensen voor het koppel heeft.

Gezinsuitbreiding

Het verhaal van Kate Sharma en Anthony Bridgerton is nog niet voorbij. Het koppel speelde de hoofdrol in het tweede seizoen van Bridgerton, maar zal ook voor het derde terugkeren. Dat derde seizoen zal vooral rond Colin Bridgerton en Penelope Featherington draaien. Maar in tegenstelling tot de boeken is er in de reeks meer plek voor andere personages om ook nog verder te groeien.

In een interview met IMDb liet actrice Simone Ashley alvast weten dat ze uitkijkt naar de rest van hun verhaal. “Ik kijk ernaar uit om Kate als viscountess en hoofd van het huishouden te zien. Ze kan veel leren van Anthony, maar andersom is dat ook het geval. De twee gaan alles samen doen als echte partners”, klonk het. Daarnaast heeft Ashley ook nog een andere wens voor de twee. “Ik zou het ontzettend fijn vinden moesten ze een baby krijgen. Misschien gaat dat gebeuren, misschien niet. Maar ik hoop alleszins van wel.”

Of die droom werkelijkheid zal worden, dat zullen we in het derde seizoen van Bridgerton zien. Wanneer dat precies op Netflix zal verschijnen, is nog niet bekend.

Bekijk het volledige interview met Simone Ashley hier:

Op zoek naar een andere serie? Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...