‘Bridgerton’-actrice Simone Ashley bevestigt terugkeer in derde seizoen

Het tweede seizoen van Bridgerton staat nog maar een week online, maar toch is er al sprake van een volgend hoofdstuk. In een interview met Deadline liet actrice Simone Ashley, die Kate speelt in het tweede seizoen, weten dat het verhaal van Kate en Anthony nog niet is afgelopen. Beide personages zullen dus ook in het volgende seizoen te zien zijn.

In het eerste seizoen was er nog geen sprake van het personage Kate, maar in het tweede seizoen steelt ze de show. Sinds vorige week zijn Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) en Kate the talk of town. Het tweede seizoen van Bridgerton staat nog maar sinds vorige week vrijdag op Netflix, maar toch brak het al een eerste kijkcijferrecord. De vraag is nu of dit seizoen nóg succesvoller zal worden dan het eerste. Eén ding is zeker: het verhaal van Kate en Anthony is nog niet voorbij.

Derde seizoen

Actrice Simone Ashley is een nieuwkomer in de cast van Bridgerton, maar heeft zich ondertussen al meer dan bewezen. Na een hoofdrol in het nieuwe seizoen, zal ze ook alvast in het volgende seizoen te zien zijn. Dat vertelde de actrice in een interview met Deadline. “We zullen terugkomen! Kate en Anthony zijn nog maar net begonnen”, vertelde ze. “In seizoen 2 was er veel drama, waarna ze elkaar uiteindelijk toch vonden. Ik wil graag zien hoe Kate in de toekomst iets losser wordt, zodat ze kan genieten van haar liefde voor Anthony. Ze verdienen dat allebei.”

In de toekomst zal Kate dus deel uitmaken van de Bridgerton-familie en dat wordt volgens Ashley een grote maar fijne uitdaging. “Ik ben blij dat ze eindelijk een thuis en een familie heeft. Ik wil haar zien groeien. Ze moet moediger zijn en vaker naar haar hart gaan luisteren”, klonk het nog.

Wanneer het derde seizoen zou uitkomen en over welk familielid dat precies zal gaan, is niet bekend. Al is de kans groot dat Benedict Bridgerton (Luke Thompson) hét onderwerp van volgend seizoen zal worden.

Bekijk de trailer van Bridgerton seizoen 2 hier:

Alles al gezien? Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...