‘Bridgerton’: Beluister hier alle herwerkte nummers uit het tweede seizoen

Sinds kort staat het tweede seizoen van Bridgerton op Netflix. Daarin krijgen we opnieuw heel wat herwerkingen van populaire nummers te horen. Netflix heeft nu al deze nummers bekendgemaakt. Had jij ze allemaal herkend?

Het tweede seizoen van Bridgerton staat sinds vrijdag 25 maart op Netflix. De kans is dus groot dat je – we spreken uit ervaring – de volledige reeks het afgelopen weekend al hebt uitgekeken. Als dat het geval is dan heb je uiteraard ook weer heel wat nummers herkend die door Bridgerton in een klassiek jasje werden gestoken.

Soundtrack Bridgerton seizoen 2

Wie goed oplette tijdens het tweede seizoen van Bridgerton kon opnieuw heel wat populaire nummers herkennen in de achtergrond. Netflix heeft nu bekendgemaakt om welke nummers het precies ging.

In een video deelt Netflix de verschillende scènes waarin je de herwerkingen kan horen. Het ging dit seizoen om een heel uiteenlopende verzameling van nummers. Van Harry Styles en Miley Cyrus tot Nirvana en Madonna. Hoeveel van deze nummers had jij herkend?

Wil je alle nummers uit het tweede seizoen van Bridgerton nog eens herbeluisteren? Dan kan dat in deze officiële afspeellijst op Spotify:

Bridgerton is een van de reeksen op onze top 50 met de beste series op Netflix. De volledige lijst vind je hier.

Meer
Lees meer...