‘Bridgerton’: Jonathan Bailey was zo beschaamd na opnames badscène dat hij vergat “kuisheidsstring” uit te doen en ermee op café ging

Het tweede seizoen van Bridgerton bevatte minder seksscènes dan het eerste. Toch was hoofdrolspeler Jonathan Bailey (Anthony Bridgerton) naar eigen zeggen “getraumatiseerd” na het opnemen van een van z’n naaktscènes. Hij was zelfs zo in shock dat hij per ongeluk naar huis ging met de “kuisheidsstring” die hij kreeg van de productie.

Wie het tweede seizoen van Bridgerton heeft gezien, weet ongetwijfeld waarover we het hebben wanneer we spreken over de badscène. In die scène is te zien hoe Anthony Bridgerton, gespeeld door Jonathan Bailey, in bad zit en nadenkt over welke Sharma-zus hij nu eigenlijk wil. Hoewel de scène maar heel kort duurt in de reeks, hadden de opnames wel een blijvende impact op Jonathan Bailey.

Kuisheidsstring

In een interview met Los Angeles Times vertelt acteur Jonathan Bailey over hoe hij per ongeluk een string van de set van Bridgerton mee naar huis nam. Hij vertelt over de scène waarbij hij gefilmd werd in bad. “Er zat een camera in het water tussen mijn benen die recht naar me keek. Het voelde als een watergeboorte. Ik weet nog dat ik me na die opnamedag zo verward voelde, omdat je het echt aan niemand kan vertellen.”

“Het was net op het moment waarop de coronamaatregelen versoepelden, waardoor je opnieuw mensen kon ontmoeten. Dus die avond ging ik met m’n vrienden op café. Toen ik naar de bar liep voor een tweede ronde voelde ik iets schuren. En dat was het moment dat ik doorhad dat ik mijn kuisheidsstring nog aanhad.” Het gaat daarbij dus om een kleine string waardoor de acteur niet volledig naakt op de set moet staan. Maar in plaats van die uit te doen na de scène deed Jonathan z’n kleren aan boven de string. “Ik was gewoon zo getraumatiseerd door de opnames dat ik vergat om het uit te doen. Ik heb het nog steeds.” En zo kwam Jonathan Bailey dus aan een wel heel bijzonder aandenken aan de set van Bridgerton.

Bridgerton seizoen 3

Onlangs raakte bekend dat het derde seizoen van Bridgerton zal gaan over de romance tussen Penelope Featherington (Nicola Coughlan) en Colin Bridgerton (Luke Newton). Dat betekent dat de serie niet langer de volgorde van de boeken zal volgen. Daarbij was het in het derde boek aan Benedict Bridgerton (Luke Thompson).

Het is voorlopig nog niet geweten wanneer het derde seizoen van Bridgerton zal verschijnen op Netflix. We weten wel al dat we Anthony en Kate (Simone Ashley) terug zullen zien in dat seizoen.

Bekijk hier nog eens de trailer van het tweede seizoen van Bridgerton:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...