Regé-Jean Page praat over terugkeer in ‘Bridgerton’ seizoen 3

Goed nieuws voor de fans van de Duke of Hastings, want acteur Regé-Jean Page zou gesprekken voeren over een eventuele terugkeer naar Bridgerton. Dat meldt de Britse krant The Sun. De acteur speelde de hoofdrol in het eerste seizoen, maar verdween in het tweede seizoen van de castlijst.

De kans bestaat dat acteur Regé-Jean Page terug te zien zal zijn als Simon Bassett aka de Duke of Hastings. Page zou namelijk in onderhandeling zijn over een rol in seizoen 3. De acteur nam na seizoen 1 afscheid van de reeks om zich te focussen op andere projecten. Maar nu zou hij een (tijdelijke) terugkeer dus toch overwegen. Zowel Netflix als Page hebben nog niet officieel gereageerd.

Duke of Hastings

Het eerste seizoen van Bridgerton draaide rond het koppel Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) en Simon Bassett (Regé-Jean Page). Maar net zoals in de boeken waarop de reeks is gebaseerd, was dat bij het vervolg niet meer het geval. Seizoen 2 draaide volledig rond de oudste broer, Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey). Nog voor dat seizoen uitkwam, liet Netflix weten dat acteur Regé-Jean Page niet zou terugkeren.

Fans hoopten nadien nog op een kleine cameo van de acteur, aangezien hij nu een familie had met Daphne Bridgerton. Maar die cameo kwam er niet, want kijkers kregen enkel Daphne te zien. Toch zou de acteur een rol in het derde seizoen nog niet afschrijven. Bronnen hebben namelijk aan The Sun gemeld dat hij in gesprek zou zijn over een terugkeer.

Seizoen 3

Dat seizoen zal zich volledig rond Colin Bridgerton en Penelope Featherington afspelen. Colin is de derde broer in rang en komt in de boeken eigenlijk maar als vierde aan de beurt. Maar de makers van de Netflixreeks besloten om de volgorde van de boeken niet te volgen.

Wat de rol van de Duke of Hastings precies zal zijn in het nieuwe seizoen, is niet zeker. Al zullen heel wat fans alleszins laaiend enthousiast zijn over een (korte) terugkeer van het personage. Het valt nu dus af te wachten of de onderhandelingen goed aflopen.

Bekijk hier een compilatie van de Duke of Hastings:

Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...