Netflixfilm ‘The Gray Man’ met Ryan Gosling, Regé-Jean Page en Chris Evans krijgt officiële trailer

Netflix heeft de officiële trailer gelost voor The Gray Man, de nieuwste film met Ryan Gosling, Regé-Jean Page en Chris Evans in de hoofdrollen. De spionage-thriller is gebaseerd op de gelijknamige roman van Mark Greaney uit 2009.

Op vrijdag 22 juli verschijnt de film The Gray Man op Netflix. Voor de film zette de streamingdienst een bedrag van maar liefst 200 miljoen dollar (186 miljoen euro) opzij. Daarmee is het de duurste Netflixfilm ooit. Veel van dat budget werd gebruikt om een absolute topcast te regelen en die krijgen we nu voor het eerst aan het werk te zien in de officiële trailer van The Gray Man.

The Gray Man

The Gray Man is gebaseerd op het gelijknamige boek van auteur Mark Greaney. Dat boek werd door de Russo-broers herwerkt naar een filmscript. De broers waren in het verleden al verantwoordelijk voor verschillende Marvelfilms, waaronder Captain America: The Winter Soldier en Avengers: Endgame. Het duo maakte eerder al de film Extraction voor Netflix.

In The Gray Man volgen we ‘The Gray Man’, aka Sierra Six (Ryan Gosling). Hij was jarenlang een van de bekendste Marchants of death. Dat wil zeggen dat hij op de internationale markt oorlogswapens verkocht aan de hoogste bieders. Maar nu wordt Six zelf achterna gezeten door een ex-lid van de CIA, namelijk Lloyd Hansen (Chris Evans). Hij wordt daarvoor bijgestaan door agent Dina Miranda (Ana de Armas). In de trailer krijgen we ook al Bridgerton-gezicht Regé-Jean Page te zien, hij speelt de rol van Denny Carmichael.

Bekijk hier de officiële trailer voor The Gray Man:

The Gray Man verschijnt op woensdag 13 juli in een beperkt aantal Belgische filmzalen. Een week later, op vrijdag 22 juli is hij te vinden op Netflix. Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...