Regé-Jean Page over seksscènes ‘Bridgerton’: “M’n familie was niet genoeg voorbereid”

Sinds Bridgerton kent iedereen Regé-Jean Page heel goed. De Britse acteur speelde Simon Basset aka de Duke of Hastings in de reeks en die had heel wat ‘steamy’ scènes. En die hebben Page en zijn familie samen bekeken. Al waren ze daar niet helemaal op voorbereid.

Als er iets is waar Bridgerton bekend voor staat dan is het wel de hoeveelheid ‘functioneel naakt’ in de reeks en dan vooral de ‘functioneel naakte achterkant’ van acteur Regé-Jean Page. En die hebben Page en z’n familie ook uitgebreid mogen aanschouwen.

Niet genoeg voorbereid

Voor de reeks verscheen, stuurde Page al waarschuwingen naar de WhatsApp-groep van z’n familie, maar die bleken niet te volstaan. “Niemand was voldoende voorbereid”, klinkt het in een interview met The Hollywood Reporter. “Zelfs ikzelf was niet genoeg voorbereid en ik was erbij.”

Toch begrijpt Page het nut van de vele intieme scènes. “Ik denk dat mensen dankbaar waren voor de intensiteit van de romantische aspecten van Bridgerton. Maar ik weet niet hoe dankbaar ikzelf was om ernaar te kijken. Het was overweldigend, maar ik denk dat mensen overweldigd wilden worden. Ik denk niet dat m’n familie overweldigd wilde worden door mijn achterkant. Maar ze hebben er vrede mee genomen omdat alle andere mensen er zo blij mee lijken te zijn.”

Geen Page in seizoen 2

Op dit moment wordt er druk gefilmd aan het tweede seizoen van Bridgerton. Daarin zullen Page en z’n achterkant niet meer te zien zijn. Het verhaal zal dan niet langer focussen op Daphne (Phoebe Dynevor), maar wel op haar broer Anthony (Jonathan Bailey) die op zijn beurt op zoek moet naar een geschikte partner.

Netflix hernieuwde Bridgerton ook al voor nog een derde en een vierde seizoen, telkens over een andere telg van de familie. Fans van de reeks hebben dus nog genoeg om naar uit te kijken. Zelfs al zal dat zonder fan favorite Regé-Jean Page zijn.

Bridgerton is te vinden op onze top 50 met de beste reeksen op Netflix. De volledige lijst vind je hier.

Meer
Lees meer...