Netflix deelt eerste beelden van ‘The Gray Man’ met Ryan Gosling, Regé-Jean Page, Ana de Armas én Chris Evans

Deze zomer wordt een drukke periode op Netflix. De streamingdienst maakte gisteren de releasedatums van heel wat nieuwe projecten bekend, waaronder die van The Gray Man. Vanaf 22 juli 2022 is de film wereldwijd te zien op Netflix en in selecte bioscopen.

Netflix focust deze zomer op films. Dat maakte de streamingdienst duidelijk aan de hand van een hele waslijst aan komende releases. Tussen mei en juli is het filmfeest, met onder andere Spiderhead met Thor-acteur Chris Hemsworth, Day Shift met acteur Jamie Foxx in de rol van een vampierenjager en een nieuw sportdrama rond basketbal, Hustle.

Ook de film The Gray Man is aan dat lijstje toegevoegd. De thriller van de broers Russo, die eerder al Avengers-films regisseerden, komt op 22 juli 2022 uit op Netflix. 

The Gray Man

Begin 2021 maakte Netflix bekend dat het bezig was aan een thriller The Gray Man met onder andere Bridgerton-acteur Regé-Jean Page en Ryan Gosling. Later kwamen daar ook nog Ana de Armas (No Time To Die, Knives Out) en Chris Evans (Captain America, Avengers) bij. Deze zomer komt die film eindelijk uit in selecte bioscopen en op de streamingdienst.

De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van auteur Mark Greaney. Regisseur Joe Russo verwerkte dat verhaal uiteindelijk tot een filmscript. Het verhaal volgt “The Gray Man”, namelijk Sierra Six (Ryan Gosling). Hij was jarenlang een van de bekendste Marchants of death. Dat wil zeggen dat hij op de internationale markt oorlogswapens verkocht aan de hoogste bieders.

Maar in The Gray Man wordt Six zelf achterna gezeten door een ex-lid van de CIA, namelijk Lloyd Hansen (Chris Evans). Hij wordt daarvoor bijgestaan door agent Dina Miranda (Ana de Armas). Welke rol Regé-Jean Page zal spelen is nog niet duidelijk. Maar ook hij is te zien op de eerste vrijgegeven beelden van Netflix.

Meer
Lees meer...