Basketbalfilm ‘Hustle’ van Netflix met Adam Sandler krijgt eerste trailer

Netflix deelde zojuist de eerste beelden van de nieuwe film Hustle, een sportief drama met Adam Sandler in de hoofdrol. De acteur is, samen met basketbalster LeBron James, ook producer van de film.

Hustle vertelt het verhaal van een voormalige basketbalscout, gespeeld door Adam Sandler, die zijn carrière probeert te herlanceren na een ontslag. Dat doet hij door een toptalent, dat hij ontdekt in Spanje, te overtuigen om met hem mee te komen naar de Verenigde Staten en het te proberen maken in de NBA.

Juancho Hernangómez

De rol van de talentvolle basketbalspeler wordt gespeeld door Juancho Hernangómez. Deze 26-jarige Spanjaard is zelf een professionele basketbalspeler die een gelijkaardige carrière heeft als de rol die hij speelt. Juancho Hernangómez maakte in 2016, na een succesvolle periode in Spanje, de overstap naar de NBA waar hij sindsdien bijna ieder jaar moet knokken voor een contract. Na een eerdere periode bij de Denver Nuggets, de Minnesota Timberwolves en de Boston Celtics werd hij begin dit jaar eerst getraded naar de San Antonio Spurs en een maand later naar de Utah Jazz.

Naast Juancho Hernangómez zijn er met onder andere Kyle Lowry, Anthony Edwards, Tobias Harris, Seth Curry, Matisse Thybulle en Tyrese Maxey nog heel wat NBA-spelers te zien in Hustle. Verder maken ook Queen Latifa, Ben Foster, Robert Duvall en María Botto deel uit van de cast. Regisseur van dienst is Jeremiah Zagar (We the Animals), terwijl het scenario van de hand is van Taylor Materne en Will Fetters (A Star Is Born). Hustle is geproducet door Happy Madison Productions van Adam Sandler en SpringHill Entertainment van LeBron James. De film verschijnt op 10 juni 2022 op Netflix.

Bekijk de trailer van Hustle:

Zoek je ondertussen iets anders om te bekijken? Check dan onze lijst met de 50 beste series op Netflix!

Meer
Lees meer...