Natuurdocumentaire ‘Surviving Paradise: A Family Tale’ met zachte stem van Regé-Jean Page nu op Netflix

Alhoewel we Regé-Jean Page tot onze grote spijt niet zullen kunnen bewonderen in het tweede seizoen van de populaire Netflixreeks Bridgerton, kunnen we op de streamingdienst wel urenlang luisteren naar zijn mooie en zachte stem. De acteur sprak namelijk de nieuwe natuurdocumentaire Surviving Paradise: A Family Tale in, die nu op Netflix staat. Nog nooit eerder wilden we een natuurfilm zo graag bekijken (of eerder beluisteren) als nu.

Hoe graag we het ook hadden gewild, de Britse acteur Regé-Jean Page zal niet verschijnen in Bridgerton seizoen 2, dat deze maand al op Netflix verschijnt, op 25 maart om precies te zijn. Maar voorlopig kunnen we dit weekend luisteren naar zijn zachte stem in de natuurfilm Surviving Paradise: A Family Tale.

Documentaire over?

De natuurdocumentaire verkent de Okavangodelta in Botswana, een uitgestrekte oase in de Kalahariwoestijn die de thuisbasis is van een van Afrika’s grootste concentraties van wilde dieren. Leeuwen, wolven, olifanten en andere dieren gedijen in dit toevluchtsoord, maar het erger wordende droge seizoen bedreigt hun toekomst, staat er in de synopsis van Netflix te lezen.

Alle geïnteresseerden in natuur, ecologie en dieren, weten dus wat te zien. Renée Godfrey en Matt Meech zijn de regisseurs van dienst, die respectievelijk al Planet Earth II en Human Planet regisseerden. We kunnen Regé-Jean dus niet zien in de documentaire, maar wel op zijn minst horen. Want wat is er aangenamer om naar te luisteren, dan een zachte en warme mannelijke stem met een Brits accent?

Regé-Jean Page

Krijg je net zoals wij maar geen genoeg van deze Britse hottie? Goed nieuws, want in juli is hij weer op Netflix te zien, als hij naast Chris Evans, Ryan Gosling en Ana de Armas schittert in de film The Gray Man. De eerste beelden ervan werden onthuld in de 2022 films preview van Netflix.

Daarna zal Page de hoofdrol spelen in een Dungeons and Dragons-film met Chris Pine en Michelle Rodriguez. En er is op zijn minst een hele kleine mogelijkheid dat Page in de toekomst wel nog eens in Bridgerton opduikt. In een interview met het Britse GQ sloot hij een cameo in ieder geval niet uit.

Tot dan: “Leun achterover en luister naar de zachte tonen van Regé-Jean Page”, zegt Netflix op Twitter. En wij kunnen op een vrijdagavond eigenlijk weinig beters aanraden.

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...