‘Bridgerton’: Deze actrice zal niet terugkeren in het derde seizoen

Bridgerton zal binnenkort een personage minder hebben. Er is namelijk een actrice die niet langer te zien zal zijn in het volgende seizoen. Het gaat daarbij om Charithra Chandran die de rol van Edwina Sharma speelde. Ze maakte het nieuws zelf bekend in een interview. Of Chandran later nog zal terugkeren, is niet bekend.

De zussen Sharma zullen niet meer samen te zien zijn in het derde seizoen van Bridgerton. Het personage Edwina Sharma zal namelijk nergens te bespeuren zijn. Dat vertelt actrice Charithra Chandran in een recent interview met The Indian Express. Chandran was samen met collega-actrice Simone Ashley een van de revelaties van het tweede seizoen.

Maar aangezien het personage Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) uiteindelijk voor Kate Sharma (Simone Ashley) koos, leek er geen plaats meer voor Edwina. Op die manier komt er dus ook een einde aan de rol van Charithra Chandran.

Seizoen 2

Het ging de laatste tijd heel snel voor actrice Charithra Chandran. Ze dook op in het tweede seizoen van Bridgerton en was meteen wereldberoemd. Bridgerton is namelijk immens populair en brak al heel wat kijkcijferrecords. In de serie speelde ze de rol van Edwina Sharma, de zus van Kate en deel van een rijke familie.

In het tweede seizoen van de reeks gaat de oudste Bridgerton, Anthony, op zoek naar de ware. Zo ontmoet hij Edwina Sharma. Daarbij leert hij ook Kate Sharma (Simone Ashley) kennen, haar zus. En hoewel Edwina voor hem de ideale vrouw lijkt te zijn, kan hij zijn gevoelens voor Kate toch niet onder stoelen of banken steken.

Afscheid

Het komende derde seizoen focust niet langer op Anthony Bridgerton, maar op zijn broer Colin. Dat betekent ook meteen dat Anthony en Kate een kleinere rol zullen hebben en dat ook Kate’s zus dus minder belangrijk zal worden. Om die reden zal actrice Charithra Chandran niet meer te zien zijn.

Dat nieuws komt misschien niet volledig als verrassing, maar toch kan een bevestiging nooit kwaad. Die kwam er in een interview van Chandran met The Indian Express. “Ik zal niet op de set van seizoen 3 staan”, vertelde ze. “Ik ben bezig met een andere film waar ik nog niets over kan zeggen.”

(Her)bekijk de trailer van Bridgerton seizoen 2 hier:

Al gezien? Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...