‘Stranger Things’-acteur Caleb McLaughlin komt naar Heroes Comic Con in Brussel

Fantastisch nieuws voor de fans van Stranger Things. Een van de hoofdrolspelers komt volgende maand namelijk naar België. Caleb McLaughlin, die in de serie de rol van Lucas Sinclair speelt, is op 24 en 25 september te gast op Heroes Comic Con in Brussel. Daar zal hij handtekeningen uitdelen en op de foto gaan.

Acteur Caleb McLaughlin was vorige maand nog te zien in het vierde seizoen van Stranger Things, maar in september komt hij naar Heroes Comic Con in Brussel. McLaughlin speelt in de serie de rol van Lucas Sinclair, een van de originele personages. Hij zal een volledig weekend op de conventie aanwezig zijn, naast andere grote namen als Matt Smith (House of the Dragon) en Katee Sackhoff (Star Wars).

Caleb McLaughlin

Heroes Comic Con in Brussel is een nieuw evenement, maar toch weet de organisatie al meteen grote namen te strikken. Eerder maakte het al bekend dat acteurs Matt Smith, Katee Sackhoff, Alyssa Milano, Emily Swallow en Dan Fogler aanwezig zouden zijn, maar vandaag voegen ze daar dus nog een grote naam aan toe.

Die grote naam is de 20-jarige acteur Caleb McLaughlin. Hij is vooral bekend door zijn rol als Lucas Sinclair in de serie Stranger Things, waarvan dit jaar het vierde seizoen verscheen. In dat seizoen kreeg zijn personage het zwaar te verduren. McLaughlin zorgde daarnaast met de scène waarin Max (Sadie Sink) in zijn armen viel voor een van de sterkste en meest emotionele momenten in het seizoen.

Naast Stranger Things was de acteur ook nog te zien naast Idris Alba in de Netflixfilm Concrete Cowboy en speelde hij de hoofdrol in de Broadwaymusical The Lion King. Daarnaast maakt McLaughlin ook zijn eigen muziek. De acteur zal het volledige weekend op het evenement aanwezig zijn. Tickets zijn beschikbaar via de site www.heroescomiccon.be.

Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...