‘Stranger Things’-actrice Sadie Sink hint naar toekomst personage Max in seizoen 5

Stranger Things 4 staat ondertussen al even op Netflix. Het seizoen zorgde ervoor dat de hype rond de serie terugkeerde en dat iedereen weer in de ban is geraakt van het Upside Down en Hawkins. Gelukkig hebben de fans nog een seizoen om naar uit te kijken, want de makers zijn al druk bezig aan een nieuw seizoen. In een recent interview vertelt actrice Sadie Sink alvast over het lot van haar personage Max Mayfield.

Het vierde seizoen van Stranger Things zorgde voor de nodige spanning en ongerustheid bij fans. In de laatste aflevering was namelijk te zien hoe slechterik Vecna uiteindelijk Max te pakken kreeg en haar onder zijn hypnose bracht. Het lot van het personage is dan ook nog steeds onzeker en fans moeten wachten tot seizoen 5 om antwoord te krijgen. Toch lichtte actrice Sadie Sink alvast een tipje van de sluier op in een interview met W Magazine.

Max Mayfield

Fans zijn het er over eens: het personage Max speelde de hoofdrol in het laatste seizoen van Stranger Things. Al vanaf het begin lag de focus op het personage en haar gedachtegang. In het derde seizoen verloor ze haar stiefbroer Billy, waarvoor ze zichzelf de schuld gaf. Dat schuldgevoel was de perfecte aas voor Vecna, de slechterik in seizoen 4.

Uiteindelijk kreeg Vecna haar al eens te pakken in het eerste deel van het seizoen. Toen redde Running Up That Hill van Kate Bush haar leven. In de laatste aflevering had Max minder geluk, want toen leek alle hulp te laat te komen. Ze kwam onder Vecnas hypnose en brak verschillende beenderen voordat Eleven er uiteindelijk voor zorgde dat ze kon ontsnappen. Die verwondingen zorgden er meteen voor dat Max later in een kunstmatige coma werd gehouden.

Seizoen 5

Het lot van Max Mayfield in het komende seizoen van Stranger Things is dus onzeker. Fans zijn ervan overtuigd dat het personage hersendood is, maar volgens anderen zal Max volledig genezen. Ook volgens actrice Sadie Sink is de hoop nog niet verloren. “Er zijn veel mogelijkheden”, vertelt ze in het interview met W.

“Ze zal sowieso niet kunnen opdagen op de filmdate met Lucas”, lacht Sink. “Maar ik heb wel het gevoel dat ze terug mensen zal toelaten en hulp niet zal afwijzen. Ik hoop dat ze daar in de toekomst mee verdergaat en dat ze terug de beste versie van zichzelf zal worden.” Die woorden kunnen alleszins wijzen op het feit dat Max heelhuids zal terugkeren in het vijfde seizoen. Wanneer dat seizoen op Netflix zal verschijnen, is nog niet bekend.

(Her)bekijk de Running Up That Hill-scène hier:

Stranger Things al volledig uitgekeken? Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...