‘Stranger Things’: Dit stond er in de brieven van Max

Vrijdag komt het tweede deel van Stranger Things 4 op Netflix. Dat het spannend zal worden, daar valt niet meer aan te twijfelen. De makers lieten zelfs al weten dat er een aantal sterfgevallen zullen zijn. In het eerste deel was er zelfs al één hoofdpersonage, Max, dat bijna doodging. Zij zag haar dood aankomen en besloot daarom om voor iedereen afscheidsbrieven te schrijven. In een recent interview laat actrice Sadie Sink weten wat er in die brieven stond.

De laatste twee afleveringen van Stranger Things 4 gaan heftig worden. Zowel de makers als verschillende acteurs lieten al weten dat een aantal personages zullen sterven. Nu proberen fans te raden om welke personages het gaat, maar over één ding lijken ze het eens te zijn. Volgens hen zal het personage Max (Sadie Sink) toch sterven. Ook al ontsnapte ze in deel één al aan de dood.

Afscheidsbrieven

In de eerste zeven afleveringen zagen de kijkers van Stranger Things al hoe het leven van het personage Max (Sadie Sink) in gevaar was. De grote slechterik van dit seizoen, Vecna, zat namelijk achter haar aan en slaagde erin om haar te beheersen. Toch kon Max aan de vloek ontsnappen door naar haar favoriete muziek, Running Up That Hill, te luisteren.

Omdat ze de vloek zag aankomen, besliste ze om voor al haar vrienden afscheidsbrieven te schrijven. Een van die brieven was voor Lucas, haar vriendje in de show. Als kijker komen we niet te weten wat er in de brieven staat, maar in een recent interview met The Hollywood Reporter vertelt Sadie Sink wat haar personage aan Lucas wou vertellen.

Gevoelens

“Het feit dat Lucas zoveel voor haar betekent, maakt Max bang”, vertelt ze. “Ze zou dus nooit te gevoelige dingen vertellen als hij voor haar staat. Dus ik denk dat ze die gevoelens wel kwijt kan in die brief. Zeker wanneer ze denkt dat het haar laatste woorden zijn. En dat geldt voor elke brief naar iedereen in de groep, ze kan eindelijk haar gevoelens kwijt.”

Of de brieven ook echt gelezen zullen worden in Vol. 2, dat kunnen we zien vanaf 1 juli.

Meer
Lees meer...