Opnames ‘Outer Banks’ seizoen 3 officieel gestart

Goed nieuws uit het land van de Pogues, want de opnames van het derde seizoen van de populaire Netflixreeks Outer Banks zijn officieel begonnen. Dat kondigde de streamingdienst gisteren zelf aan op zijn sociale mediakanalen.

In december 2021 kondigde Netflix al aan dat de hitserie Outer Banks terug zou komen voor een derde seizoen en gisteren liet de streamingdienst weten dat de productie van dat seizoen ook officieel bezig is. Daarbij deelden ze ook een reeks foto’s van de cast, waaronder ook hoofdrolspelers Madelyn Cline en Chase Stokes. De twee hadden een relatie na het filmen van het eerste seizoen van de serie, maar beëindigden die ongeveer een jaar later.

In productie

Op de foto’s die Netflix op sociale media deelde is de volledige vriendengroep, de Pogues, te zien. Zo zien we het paar, Stokes en Cline, die elkaars love interests Sarah Cameron en John B. spelen, hand in hand lopen naast de rest van de cast. Ze zien er gelukkig en carefree uit, wat ons doet afvragen wat er verder gaat gebeuren aangezien het tweede seizoen niet op een positieve noot eindigde voor de groep.

Time to get in a pogue state of mindOuter Banks seizoen 3 is officieel in productie”, schreef het bedrijf bij de foto’s op Twitter.

Netflix voegde er op Instagram nog aan toe: “Zou met niemand anders gestrand willen zijn. OBX3 is nu in productie 🤙”

Ook de cast van Outer Banks vierde op sociale media de start van de productie. “Welkom terug (:”, postte Stokes op Instagram naast dezelfde foto’s die Netflix deelde. “OBX3 is en route baby 🌴”, deelde Madison Bailey (Kiara) op Instagram.

Regisseur Valerie Weiss teasede de terugkeer van Outer Banks al eerder deze maand op sociale media, door een foto te delen waarop ze zelf poseert met de cast en crew op locatie. “Veel liefs voor mijn @obx familie als ze morgen beginnen met de opnames van seizoen 3”, schreef ze toen. “See ya’ll soon! ❤️❤️❤️ #outerbanks #season3 @netflixfilm”.

Seizoen 3

Netflix kondigde in december vorig jaar aan dat de hitshow een derde seizoen zou krijgen, die aankondiging deed de cast van de serie zelf. “Helemaal vanuit Poguelandia, heb ik inkomend nieuws”, zei Stokes destijds in het filmpje. “Seizoen 3 baby! We komen terug, seizoen 3.”

“Terug alsof we nooit zijn weggeweest”, voegde Bailey eraan toe. Vorige maand deden er wel de geruchten de ronden dat Cline de reeks zou verlaten na seizoen 3 en de actrice zelf ging daarop in.

“Hoi, ik krijg dus de vraag of S3 mijn laatste seizoen van obx is”, schreef Cline in een sindsdien verwijderde Instagram Story. “Ik zal terugkomen voor zo veel seizoenen als ze me willen hebben. Ik hou van mijn werk en er gaat geen dag voorbij dat ik er niet dankbaar voor ben, en voor iedereen die het heeft bekeken.” Ze vervolgde: “Niet alles wat je op het internet leest is waar.”

Outer Banks

De serie speelt zich af op de eilanden van Outer Banks voor de kust van North Carolina en volgt een groep van vier vrienden die op een schatkaart stuiten – en daarmee op een hoop verontrustende dorpsgeheimen. De show werd een onmiddellijke hit toen seizoen 1 in première ging in april 2020 en hield zijn momentum gaande gedurende seizoen 2, dat op de streamingdienst verscheen in juli 2021.

Het nieuwe, aankomende seizoen ziet er alleszins niet al te rooskleurig uit voor de Pogues. Op het einde van het vorige, tweede seizoen strandde de vriendengroep op een onbewoond eiland, ver weg van hun familie en de Outer Banks. Al snel ontstaan de geruchten dat ze vermist of erger, verongelukt zijn, waardoor men hard naar hen op zoek gaat. Zullen ze hun weg terugvinden of niet en wat zal er hen te wachten staan als dat lukt, dat zullen we hopelijk allemaal ontdekken in het nieuwe seizoen.

Een releasedatum voor dat derde seizoen is er echter nog niet.

Meer
Lees meer...