‘Outer Banks’-acteur Chase Stokes in stomende zoensessie gespot met random meisje na break-up Madelyn Cline

De 29-jarige Chase Stokes, de knappe acteur uit de populaire Netflixreeks Outer Banks werd afgelopen week betrapt in een bar, terwijl hij – op zijn zachtst uitgedrukt – hartstochtelijk aan het zoenen was met een mysterieus meisje. Stokes komt nog maar net uit een relatie met zijn tegenspeelster in de serie, actrice Madelyn Cline.

Acteur Chase Stokes werd afgelopen weekend met een paar vrienden gezien in Eden The Lounge, een uitgaanshotspot in Orlando, Florida. TMZ publiceerde een video van Stokes die een random meisje in een hoek tegen de muur duwt.

Zoenpartij en meer?

De Outer Banks-acteur was al feestend gezien in de zwak verlichte bar in Orlando, maar toen de lichten om 2 uur ’s nachts aangingen, wat het einde van het feestje markeert, werd Stokes in een stomende zoensessie opgemerkt met een meisje. Hij trekt op een gegeven zelfs haar been omhoog, een actie die volgens ons enkel in een private setting gepast is. Dat is allemaal te zien in een video op TMZ. Het meisje in kwestie kwam blijkbaar met een man naar de lounge … ooggetuigen zeiden dat hij niet blij was dat ze niet met hem mee naar huis ging. Logisch als je date voor je neus van je wordt afgepikt, want uiteindelijk zouden Stokes en het meisje samen vertrokken zijn.

Page Six bevestigde begin november dat Stokes en Cline het na meer dan een jaar samen hadden uitgemaakt, waarbij een bron vertelde: “Het is geen geheim onder degenen die hen kennen dat ze uit elkaar zijn.” Een tweede onthulde dat “het in september slecht ging tussen Chase en Madelyn, en dat ze in oktober openlijk met vrienden spraken over de breuk.”

Stokes en Cline begonnen in april 2020 te daten nadat ze elkaar hadden ontmoet op de set van het Netflix tienerdrama Outer Banks, waarin ze respectievelijk John B. en Sarah Cameron spelen. Ze maakten hun romance in juni dat jaar Instagram-officieel, met een (intussen al verwijderde) foto op een strand.

Ex Madelyn Cline

Ondertussen werd zijn ex, co-ster Madelyn Cline, al een paar keer gespot in het gezelschap van DJ en influencer Zack Bia. Zo hebben de twee al samen een basketbalwedstrijd bijgewoond van de Los Angeles Lakers en werden ze ook gespot in het Italiaans restaurant Giorgio Baldini in Santa Monica, Californië tijdens een dineetje.

Een bron vertelde Us Weekly dat de actrice en de DJ “veel tijd samen hebben doorgebracht”, maar “hun relatie nog niet hebben gelabeld”.

Meer
Lees meer...