‘Outer Banks’-opnames voor seizoen 3 starten binnenkort al

De serie Outer Banks blijft razend populair. Nog maar een aantal weken geleden maakte Netflix bekend dat er een derde seizoen van de serie zou komen, en nu wordt ook duidelijk wanneer de opnames van start zullen gaan. De cast en crew zullen op 16 februari 2022 samenkomen om het startschot te geven. Wanneer het derde seizoen uitkomt, is niet bekend.

Aan de hand van een enthousiaste Instagrampost, deelden de acteurs van Outer Banks een aantal weken geleden het goede nieuws: er zal een seizoen 3 van de serie uitkomen. Nu, ongeveer drie weken later, weten we ook wanneer de opnames voor dat nieuwe seizoen zullen beginnen. Van 16 februari tot (ongeveer) 19 augustus 2022 geven cast en crew het beste van zichzelf om de fans een knallend nieuw seizoen te geven.

Releasedatum in 2022?

Met die planning, kunnen we er misschien zelfs vanuit gaan dat het derde seizoen nog in 2022 op Netflix komt. De opnames van het tweede seizoen eindigden namelijk in april 2021, waarna de afleveringen al vanaf 31 juli 2021 te zien waren op het streamingplatform. De kans bestaat dus dat we het derde seizoen in november of december 2022 al op Netflix zien verschijnen.

In dat seizoen ziet het er alleszins niet rooskleurig uit voor de Pogues. Op het einde van het vorige seizoen kwam de vriendengroep op een onbewoond eiland terecht, ver weg van hun familie en de Outer Banks. Door hun afwezigheid in OBX, gaan de geruchten al snel de ronde. Zo gelooft iedereen dat de Pogues vermist of verongelukt zijn, en gaan ze naarstig op zoek naar de bende. Ons lijkt de kans groot dat de groep zijn weg terugvindt naar Outer Banks, waar nog een heel aantal andere verrassingen op hen staan te wachten. De hele cast, waaronder Chase Stokes en Madelyn Cline, zal terugkeren voor seizoen 3.

Bekijk hier de aankondiging van Outer Banks seizoen 3 nog eens:

Kan je niet wachten? Bekijk hier de lijst van 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...