‘Outer Banks’ op Netflix: plannen voor 3 nieuwe seizoenen

Outer Banks staat nog maar een dikke maand op Netflix en is nu al razend populair. Na de cliffhanger van het eerste seizoen zou het wel eens goed kunnen dat er een vervolg op komst is! Meer nog: de bedenker van de serie heeft zelfs al plannen voor een derde en een vierde seizoen!

Outer Banks is in Amerika hét gespreksonderwerp bij jongeren. En het zal niet lang duren vooraleer de hype ook in België terechtkomt. Bedenker Jonas Pate liet alvast weten dat hij de serie voor ogen heeft met 4, misschien zelfs 5 seizoenen.

Outer Banks

https://www.youtube.com/watch?v=GC68w9tvv6I

Outer Banks heeft tien afleveringen en volgt het verhaal van een groepje tieners die op het gelijknamig eiland van Amerikaanse staat North Carolina wonen. Ze besluiten om het mysterie rond de vermiste vader van John, één van de leiders van het groepje, op te lossen. Tijdens deze zoektocht moeten ze heel wat obstakels zoals drugs, liefde, vriendschap en geld proberen overwinnen.

Seizoen 2

https://twitter.com/willdriskill/status/1256381766027350017

Netflix heeft nog niet officieel bevestigd dat er een tweede seizoen zou komen, maar toch heeft bedenker Jonas Pate al laten weten aan Entertainment Weekly dat er zeker een vervolg komt. En of dat nog niet genoeg is, heeft hij ook gezegd dat hij Outer Banks ziet als een serie met op z’n minst vier seizoenen, misschien zelfs vijf. Momenteel zit Pate ook in quarantaine wegens de huidige coronacrisis, maar hij gebruikt die tijd thuis dus om te schrijven. Nu moeten we alleen nog hopen dat Netflix ook die vier nieuwe seizoenen ziet zitten.

Dit zijn de 50 beste series op Netflix

Meer
Lees meer...