‘Outer Banks’-coacteurs Chase Stokes en Madelyn Cline vermoedelijk uit elkaar

Actrice Madelyn Cline (23) en acteur Chase Stokes (29), vooral bekend uit de populaire Netflixserie Outer Banks, zouden volgens enkele bronnen na één jaar hun relatie stopgezet hebben. Een grote teleurstelling voor alle fans van de hitserie.

Een bron bevestigt aan E! News dat de acteurs, die samen in de Netflixserie Outer Banks verschijnen als het koppel John B en Sarah Cameron, na meer dan een jaar daten uit elkaar zijn gegaan. Volgens People hebben ze het een paar maanden geleden al uitgemaakt.

Liefde IRL

Cline en Stokes maakten hun romance voor het eerst openbaar in juni 2020, wat alle Outer Banks-fans gek maakte. De coacteurs zouden verliefd geworden zijn op de set van de serie en later niet enkel elkaars geliefden zijn voor de camera, maar ook in het echte leven.

Het paar bevestigde hun relatie toen met enkele foto’s op Instagram die Stokes postte van hun stranddate met het bijschrift: “Cats outta the bag“. In april dit jaar vierde het paar dat ze al een jaar samen waren en plaatsten beiden iets op hun sociale media. “Bedankt voor het helpen bijhouden van mijn bezittingen voor een heel jaar (: adore u”, schreef Cline naast een foto van de acteur, terwijl Stokes een kiekje van de actrice plaatste met de tekst: “365 w/ u ❤️”.

Sociale media

Toen Stokes in september 29 jaar werd, postte Cline nog een lief maar kort berichtje op haar Instagramstory ter ere van zijn verjaardag, maar daarna viel het op hun sociale media stil. Het vermoedelijk nu ex-koppel heeft elkaar de afgelopen weken niet meer genoemd op hun Instagramaccounts. Clines laatste post met Stokes was op 19 september, terwijl Stokes na bijna een maand stilte, pas eind oktober, weer terugkeerde op Instagram.

Vorige maand werd Cline zelfs gespot met Ross Butler tijdens een avondje uit in Milaan, waardoor fans speculeerden dat de 23-jarige actrice en Stokes niet langer samen waren. Op dat moment waren Cline en Butler samen in de stad voor de Milan Fashion Week, maar Butler vertelde later aan TMZ dat hij en Cline “gewoon vrienden” zijn.

Afgelopen weekend leek Stokes ook Halloween te vieren zonder Cline, blijkt uit een video met actrice Joey King in zijn Instagramstories.

Bronnen

Een insider bevestigde aan People: “Madelyn en Chase zijn niet langer samen. Ze probeerden het privé op te lossen, maar zijn een paar maanden geleden uit elkaar gegaan.” Een andere bron zegt: “Ze zijn definitief uit elkaar.”

De acteurs zelfs hebben dit nieuws noch bevestigd, noch ontkend. En de twee hebben ook nog steeds foto’s samen en van elkaar op hun Instagramprofielen.

Meer
Lees meer...