‘Outer Banks’ komt met derde seizoen

Neem je zwemshort (of bikini) en surfbord maar al bij de hand, want er komt een derde seizoen van de populaire serie Outer Banks. Dat bevestigde Netflix gisteren op zijn sociale media. Het eerste seizoen ging in première aan het begin van de coronacrisis, in 2020, en is sindsdien een wereldwijde hit. Redenen genoeg dus voor Netflix om er nog een vervolg aan te breien. Wanneer het nieuwe seizoen zal uitkomen, is nog niet bekend.

Het is slechts een paar maanden geleden dat Netflix het tweede seizoen van de populaire coming-of-age serie dropte. Dat seizoen kon op goede kijkcijfers rekenen en stond voor een volle maand op nummer 1 op Netflix wereldwijd. Ook voor het derde seizoen zullen alle acteurs van de partij zijn. Onder andere Chase Stokes, Madison Bailey, Jonathan Daviss en Madelyn Cline kruipen terug in de rol van de Outer Banks-inwoners. Al lijkt het alsof ze de OBX niet meteen zullen terugzien …

Gestrand

Ook in het derde seizoen is het nog niet gedaan met de wilde (en vaak mysterieuze) avonturen van de Pogues. Op het einde van seizoen 2 was te zien hoe de vriendengroep op een onbekend eiland strandde. Dat eiland werd al snel Poguelandia genoemd, naar de naam van hun groep. Aangezien het ons sterk lijkt dat de vrienden een heel seizoen kunnen overleven op een onbewoond eiland, lijkt het alsof het volgende seizoen hen terug zal brengen naar OBX.

In OBX, wat een andere naam is voor de Outer Banks, wacht hen toch een aantal verrassingen. Zo denkt iedereen op dit moment dat de Pogues vermist en/of verongelukt zijn, en wacht John B nog een grotere shock. Zijn vader leeft namelijk nog. Hoe dat verdergaat, zal dus duidelijk worden in het derde seizoen. Wanneer de opnames precies beginnen of wanneer dat seizoen uitkomt op Netflix, is nog niet geweten.

Meer
Lees meer...