‘Emily in Paris’ krijgt vijfde seizoen

Geweldig nieuws voor fans van Emily in Paris, want de populaire Netflixreeks krijgt al zeker nog een vijfde seizoen. Pas enkele dagen na de release van het tweede deel van het vierde seizoen van de reeks wordt dit nieuws bevestigd door Netflix.

Vorige week verschenen de laatste vijf afleveringen van het vierde seizoen van Emily in Paris op Netflix en nu komt de streamingdienst met de bevestiging dat de reeks ook een vijfde seizoen zal krijgen. Of Emily in dat seizoen opnieuw heel de tijd in Parijs te vinden zal zijn, valt nog af te wachten.

Emily in Paris seizoen 5

Netflix heeft geweldig nieuws voor de fans van Emily in Paris, want het vierde seizoen is alvast niet het laatste van de reeks. De streamingdienst heeft vandaag het vijfde seizoen van de reeks officieel bevestigd. Dat er een vijfde seizoen komt, mag eigenlijk niet verbazen aangezien het vierde seizoen een open einde kreeg.

Maar het vijfde seizoen van de reeks zou er wel eens heel anders uit kunnen zien nu Emily (Lily Collins) aan het hoofd zal staan van de tak van Grateau in Rome. Zal ze in te Italiaanse hoofdstad blijven of zal Gabriel (Lucas Bravo) haar kunnen overtuigen om terug te keren naar Parijs? Het eerste dilemma voor Emily in het vijfde seizoen lijkt alvast een feit.

Het is nog niet geweten wanneer het vijfde seizoen van Emily in Paris zal verschijnen op Netflix.

Bekijk hier nog eens de trailer voor het tweede deel van het vierde seizoen van de reeks:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...