Left Right
scrollTop top

Emma Watson is opnieuw single na relatie van twee jaar


Emma Watson is opnieuw single na relatie van twee jaar

De relatie tussen Emma Watson en William ‘Mack’ Knight is voorbij. De 27-jarige actrice en de tien jaar oudere ondernemer waren ongeveer twee jaar samen. Maar nu zouden ze hebben besloten om elk hun eigen weg te gaan.

Emma Watson is heel gesloten als het aankomt op haar privéleven. De actrice was amper 11 jaar toen de eerste Harry Potter-film uitkwam en heeft dus nooit echt een leven zonder paparazzi gekend. Toch doet ze er alles aan om haar leven zoveel mogelijk af te schermen.

Veel details zijn er dan ook niet bekend over haar relatie met William ‘Mack’ Knight. In oktober 2015 werden ze voor het eerst samen gezien tijdens een musical, maar een bevestiging van hun relatie kwam pas in februari van dit jaar. Knight stelde Emma Watson toen namelijk voor aan zijn moeder. “Ik heb haar ontmoet en het is een prachtige vrouw”, zei die daar toen over.

“Geen commentaar”

Maar nu is het koppel na twee jaar dus uit elkaar. US Weekly vernam van een bron dicht bij het koppel dat ze besloten hebben om zonder elkaar door te gaan. In mei van dit jaar zijn Emma Watson en William Knight voor het laatst samen gezien.

Verschillende media hebben de actrice om een reactie gevraagd, maar zoals altijd weigert die alle commentaar. “Sorry, maar ik geef geen commentaar over het privéleven van mijn cliënt”, was het korte antwoord van de woordvoerder van Emma Watson.

Het koppel in betere tijden:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  40.388.802
 • Aantal
  doden
  1.118.083
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  230.480
 • Aantal
  doden
  10.443
Duitsland plaatst Alpengebied in lockdown Icon
12:50

Duitsland plaatst Alpengebied in lockdown

Duitsland heeft Berchtesgadener Land, een regio in Beieren, in lockdown geplaatst. In de regio werden er de afgelopen week 272,8 nieuwe besmettingen per 100.000...