Left Right
scrollTop top

Er komt een boek van ‘De Mol’ en dat lijkt te verklappen wanneer het nieuwe seizoen gaat beginnen


Er komt een boek van ‘De Mol’ en dat lijkt te verklappen wanneer het nieuwe seizoen gaat beginnen

Fans van ‘De Mol’ op VIER zullen nog meer geduld moeten hebben, want het nieuwe seizoen zou ten vroegste in maart op televisie te zien zijn. Dat valt te lezen in een tweet van Bart Debbaut die een thriller heeft geschreven rond de succesvolle reeks. Officieel is de startdatum wel nog niet.

De Mol blijft een van de populairste programma’s van Vlaanderen en zit ieder jaar weer vol spanning. Het is dan ook een dankbaar onderwerp voor een thrillerroman. Die komt er nu ook met als ondertitel ‘Wat als De Mol zelf gesaboteerd wordt?’.

De schrijver van dat boek is Bart Debbaut die al toe is aan zijn tiende boek en vooral bekend is al auteur van thrillers. Op Twitter laat hij weten dat het boek eind februari 2018 in de winkel zal liggen.

Minstens een maand later dan voorbije jaren

In een volgende tweet gaat hij verder in op die datum. “Ergens eind februari, begin maart … als de Nederlandse Wie is de Mol de finale ingaat en Vlaamse De Mol nog moet beginnen. Ideale timing”, schrijft hij.

Als het zesde seizoen van De Mol, en het derde op VIER, effectief maar ten vroegste in maart 2018 op tv komt, is dat minstens een maand later dan de voorbije jaren. Vorig jaar was de eerste aflevering namelijk op 6 februari op tv te zien en het jaar ervoor zelfs al op 1 februari.

Vanavond meer informatie?

VIER heeft zelf nog geen officiële startdatum bekendgemaakt van het komende seizoen, maar misschien komen we vanavond wel iets te weten. Dan zit presentator Gilles De Coster namelijk in het nieuwe programma Gert Last Year. Hij heeft alvast beloofd om daar bekend te maken in welk land het nieuwe seizoen opgenomen is.

Zo kondigde Bart Debbaut zijn boek van De Mol aan …

… en hier geeft hij meer info over de startdatum van het programma


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.944.089
 • Aantal
  doden
  1.166.685
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  333.718
 • Aantal
  doden
  10.899