“Ex-assistent van Mariah Carey werd meerdere keren op werkplaats beplast”

“Ex-assistent van Mariah Carey werd meerdere keren op werkplaats beplast”

Lianna Shakhnazaryan, de voormalige assistent van Mariah Carey, heeft iets onaangenaam onthuld over haar voormalige werkplaats. Stella Bulochnikov, de voormalige manager van Carey, zou meerdere keren op haar borsten geslagen hebben, haar op de grond geduwd hebben en op haar hebben geplast. Mariah Carey zou zelf ook deelgenomen hebben aan de wantoestanden.

Het ging er blijkbaar niet erg netjes aan toe bij het personeel van Mariah Carey. Dat meldt de Amerikaanse website Buzzfeed. Lianna Shakhnazaryan, de voormalige assistent van Mariah Carey, heeft nu een rechtszaak aangespannen tegen het management van Carey omdat ze verbaal en fysiek misbruikt werd op de werkplaats. Ze klaagt haar voormalige werkgevers aan wegens seksuele aanranding, discriminatie, intimidatie en onrechtmatig ontslag.

(Dit is hoeveel Mariah Carey elk jaar nog verdient aan haar eeuwenoude All I want for Christmas is You.)

Plassen en tegen borsten slaan

Shakhnazaryan zegt dat Stella Bulochnikov, de toenmalige manager van Carey, over haar riep: “Haal die Armeense teef hier!” en “move je dikke Armeense kont!”. Verder zou Shakhnazaryan meerdere keren tegen haar borsten geslagen zijn. Ze zou ook op de grond geduwd zijn en Bulochnikov plaste zelfs op haar. Manager Bulochnikov zou ook de borsten van Shakhnazaryan belachelijk gemaakt hebben en er iPhones, afstandsbedieningen en andere tools onder gestoken hebben.

“Carey deed mee”

Shakhnazaryan beweert dat Mariah Carey wist van de praktijken. Ze zou zelfs meegedaan hebben met haar manager. Carey is nu zelf een rechtszaak begonnen tegen Shakhnazaryan. Die zou geprobeerd hebben om haar te chanteren. Ze zou gedreigd hebben om “persoonlijk gênante en professioneel beschadigende” video’s te delen, tenzij de zangeres haar 8 miljoen dollar zou betalen.

Gesponsorde artikelen