Ex-beste vriendin van Kim Kardashian: “Kanye heeft de familie gebrainwasht”

De voormalige beste vriendin van Kim Kardashian, Larsa Pippen, klapt uit de biecht over waarom ze niet langer bevriend is met Kim en haar zussen. Volgens haar heeft dat vooral te maken met rapper Kanye West die de hele familie leugens voederde.

Larsa Pippen was lange tijd de beste vriendin van Kim Kardashian. Maar die vriendschap zit er nu op. Want zoals vriendschappen tegenwoordig beëindigd worden volgen Larsa en Kim elkaar niet meer op Instagram. Maar daar heeft Larsa een duidelijke reden voor.

Larsa Pippen

De voormalige beste vriendin van Kim Kardashian was te gast in de podcast Hollywood Raw. Daar kreeg ze de vraag waarom ze niet meer bevriend is met Kim. “Ik weet het zelf niet eens. Ik heb het gevoel dat Kanye niemand vertrouwde met Kim en dat ik te dicht bij Kim was. Dus ik denk dat dat er zeker iets mee te maken heeft.” Larsa wilde geen probleem veroorzaken in de relatie van Kim, dus besloot ze om de banden te verbreken. “Als je echtgenoot zich bedreigt voelt door onze relatie, dan wil ik niet de persoon zijn om tussen je relatie te komen.”

“Ik had zelf geen negatieve ervaring met Kanye, ik had altijd een goede relatie met hem. Maar wanneer mensen niet gelukkig zijn of hun eigen problemen proberen op te lossen, dan leggen ze druk op anderen door hun eigen situatie. Ik heb dat al zo vaak zien gebeuren. Dus ik begrijp het.”

“Kanye brainwashte de hele familie”

Larsa reageert ook op de geruchten over de breuk tussen haar en Kim. “Er zijn mensen die zeggen dat ik een affaire had met Tristan en zo Khloé’s leven probeerde te verpesten. Maar ik zou dat echt nooit doen.”

Vervolgens krijgt Larsa de vraag waarom ze dan ook heeft moeten breken met Khloé en Kourtney als ze enkel tussen de relatie van Kim en Kanye kwam. Daarop antwoordde Larsa: “Kanye heeft de hele familie gebrainwasht, waardoor ze alles geloofden. Ik weet zelfs niet wat hij hen precies vertelde. Hij praat zoveel over mij en over alles wat ik al dan niet ben. Zo kwam ik ooit Travis Scott tegen in een club en toen belde Travis Kylie om te zeggen dat ik hem aan het verleiden was en dat is nooit gebeurd.” Maar op die manier kregen de verhalen van Kanye ook steeds meer gevolg en werd er dus uiteindelijk gebroken met Larsa.

Nachtelijke telefoontjes

“Kanye heeft waanvoorstellingen. Hij ziet zichzelf als de grootste van de wereld en misschien denken de Kardashians er dus ook zo over. Want ze nemen alles aan wat hij zegt. Zelfs dingen die nooit gebeurd zijn.” Ooit was het allemaal anders. “Kanye belde me om 4 of 5 uur in de ochtend omdat hij tegen iemand wou ratelen, en ik nam op en luisterde naar hem. Ik vertelde hem dat ik van hem hield, dat hij de beste was en dat de dingen beter zouden worden. Ik was altijd de persoon die hij belde wanneer hij ergens niet blij over was.”

Maar dat werd Larsa op een gegeven moment te veel, waardoor ze Kanyes nummer blokkeerde. “Dat vond hij uiteraard niet fijn. En dan heeft hij daar een heel verhaal aan gekoppeld dat de rest van de familie dan ook geloofde.” Larsa kan het zelf relativeren want “als je zo snel draait met de wind, gaf je dan ooit een f*ck? Kwetste het mij? Ja. Maar ik heb niets fout gedaan en ik ben altijd een goede vriend geweest.”

Meer
Lees meer...