Ex van Liam Payne deelt welk One Direction-lid Liam tegen een muur duwde

Maya Henry, de ex van Liam Payne, heeft op TikTok geantwoord op de vraag die veel fans van One Direction zich nu al meer dan twee jaar stellen: “Wie duwde Liam tegen de muur?”. Liam vertelde het verhaal in juni 2022, maar wilde toen geen namen noemen. Zijn ex doet dat wel en vertelt dat Liam haar vertelde dat het ging om Zayn.

Iets meer dan twee jaar geleden sprak Liam Payne uit de biecht in Impaulsive, de podcast van Logan Paul. Hij vertelde daar over zijn tijd bij One Direction en over hoe hij het belangrijkste lid was én de succesvolste solocarrière heeft. Maar hij vertelde ook over een aanvaring met één van de leden van de groep. Liam wilde in de podcast de naam van het bewuste lid niet lossen. Maar zijn ex Maya Henry doet dat nu wel.

Podcast

Laten we eerst jullie herinnering nog eens opfrissen over het interview van Liam Payne met Logan Paul in de podcast Impaulsive. Liam vertelde daar in de eerste plaats dat One Direction gebouwd werd rond hem en dat hij het “erelid” van de groep was. Daarna vertelde hij ook dat hij de meest succesvolle solocarrière heeft van de boyband en het dus beter doet dat Louis Tomlinson, Niall Horan, Zayn Malik en Harry Styles.

In hetzelfde interview vertelde Liam ook dat hij Louis “haatte” toen ze samen in de band zaten en vaak ruzie hadden. Liam deed ook lacherig over het incident waarbij Zayn zijn toenmalige schoonmoeder Yolanda Hadid geslagen zou hebben. Hij verklaarde dat toen door te zeggen dat Zayn “een ander soort opvoeding” kreeg.

Maar het grote mysterie van het interview ging over een aanvaring met een ander lid van One Direction, dat hij niet bij naam noemt. Liam vertelde dat deze persoon hem tegen een muur duwde. Waarna Liam tegen hem zei: “Als je je handen niet weghaalt, dan is er een grote kans dat je ze nooit meer zal gebruiken”. Sindsdien speculeren fans over de identiteit van de “wall pusher“, maar die is nu bekend.

Zayn

Maya Henry had tussen 2018 en 2022 een knipperlichtrelatie met Liam Payne. Maar in 2022 gingen ze definitief uit elkaar nadat er video’s verschenen van Liam met een andere vrouw, terwijl hij verloofd was met Maya.

En nu heeft Maya op TikTok een antwoord gegeven op de veelbesproken vraag. “Ik zie dit de hele tijd, overal. Ik heb zijn kant van het verhaal zoveel gehoord. En hij vertelde mij dat het Zayn was.” We weten nu dus wie de “wall pusher” is, maar de reden waarom hij het deed, is nog niet bekend.

Bekijk hier de TikTok van Maya Henry:

@mayahenry #duet with @bee! ♬ Succession Main Theme – L'Orchestra Nazionale di Mendoni
Meer
Lees meer...