Liam Payne definitief uit elkaar met verloofde Maya Henry na opduiken intieme foto’s ander model

Er is veel drama rond voormalig One Direction-lid Liam Payne (28). De zanger was kort geleden nog verloofd met het Amerikaanse model Maya Henry (22). De twee hadden zo’n drie à vier jaar een aan-uitrelatie. Recent doken er echter foto’s van Payne op in een omhelzing met een andere vrouw. Die werd geïdentificeerd als model Aliana Mawla. De intussen dus ex-vriendin, Henry, sprak zich onlangs zelf uit over deze confronterende, intieme beelden.

Zanger Liam Payne heeft zich recent in een ingewikkelde situatie gewerkt. Begin deze week doken er namelijk foto’s van hem op waarin hij een andere vrouw omhelst. Maar hij is eigenlijk verloofd met model Maya Henry. Een woordvoerder van Payne vertelde aan Page Six dat Henry en de zanger echter “uit elkaar zijn”. Toch lijkt het model nogal overvallen te zijn door de beelden.

Mix-up

Gisteren, op maandag 23 mei, doken er intieme foto’s op van voormalig One Direction-zanger Liam Payne. Die verschenen via het fanaccount @payno18 op Instagram. Daarin werd Payne handtastelijk met een andere vrouw, die geïdentificeerd werd als model Aliana Mawla. Je kan haar herkennen uit de videoclip van de song Familiar uit 2018, waarvoor Payne samenwerkte met de Colombiaan J Balvin.

De beelden omvatten een close-upselfie van Payne die Mawla van achteren omhelst en een zwart-witfoto van hun in elkaar geslagen handen. Beide foto’s werden oorspronkelijk gepost op Mawla’s Instagram Story zondagavond. Het fanaccount dacht echter dat Paynes verloofde, Maya Henry, op de foto’s stond. Zij reageerde nu zelf onder de post.

“Ik hou zoveel van alle fans, maar stop alsjeblieft met het sturen van deze foto’s van mijn verloofde in de armen van een andere vrouw”, reageerde Henry. “Dit ben ik niet en het is al moeilijk genoeg om te weten dat dit is gebeurd zonder het te zien. Genoeg nu.”

Aan-uit

De woordvoerder van Payne weigerde verder commentaar te geven. Hij zei enkel dat Payne en Henry “uit elkaar zijn”. De Daily Mail meldde maandag dat Payne en Henry in april dit jaar uit elkaar gingen nadat ze in juni van 2021 hun verloving afbliezen. Al kwamen de twee een maand later toch weer bij elkaar. “Liam en Maya zijn niet langer samen en zijn meer dan een maand geleden voorgoed uit elkaar gegaan”, vertelt een bron aan de Britse krant. “Maya’s opmerkingen die verwijzen naar Liam als haar verloofde zijn onwaar en zeer misleidend.”

In maart 2022 sprak Payne echter nog vol lof over zijn heropgestarte relatie met de Texaanse Maya Henry en vertelde hij aan People dat ze nog steeds verloofd waren. “Ze is nog steeds mijn verloofde”, legde hij uit met Henry aan zijn zijde. “We zijn nog steeds hier samen, en we zijn erg, erg gelukkig op dit moment. Waarschijnlijk het gelukkigste dat we ooit zijn geweest.” Hij voegde eraan toe: “Ik denk dat we veel hebben meegemaakt tijdens corona. Maar ik heb wel het gevoel dat we er aan de andere kant een beetje sterker uit zijn gekomen.”

De Britse zanger vroeg Henry in augustus 2020 ten huwelijk met een ring met een geschatte waarde van meer dan 4 miljoen dollar (meer dan 3,7 miljoen euro). De geruchten van hun relatie dateren van 2018 à 2019. Dat was kort nadat hij een einde maakte aan zijn relatie met zangeres Cheryl Cole, met wie hij zijn 5-jarig zoontje Bear deelt.

Nieuw lief?

Ondertussen werd Payne al effectief met Aliana Mawla aan zijn arm gespot op de luchthaven van Heathrow in Londen. Dat blijkt uit de foto’s verkregen door de Daily Mail. De twee zouden daar geland zijn vanuit Los Angeles.

Meer
Lees meer...