Måneskin kondigt komst nieuwe single ‘SUPERMODEL’ aan

Måneskin brengt binnenkort eindelijk nog eens nieuwe muziek uit! Dat kondigden de Italiaanse rockers woensdagavond aan op Instagram. We weten alvast dat het nieuwe nummer SUPERMODEL heet en uitkomt op vrijdag 13 mei. Dat valt pal in de week van het Eurovisiesongfestival in Turijn.

Måneskin-fans, zet vrijdag 13 mei maar alvast in jullie agenda. Want dan brengt de Italiaanse groep hun nieuwe single SUPERMODEL uit. Nadat ze het Eurovisiefestival in 2021 hadden gewonnen, bracht de band enkel het nummer MAMMAMIA uit, en een aantal weken geleden We Gonna Dance On Gasoline in steun van Oekraïne. Maar daar komt dus volgende week een derde song bij.

SUPERMODEL

Måneskin teasede het aankomende nummer met enkele Instagram Stories, waarbij we eerst een hak in een zwembad zagen drijven. Op een latere Story zagen we dat die hak van een model, meer specifiek leadzanger Damiano, was. Die zagen we met het gezicht naar beneden en kleren aan ook drijven in het zwembad. Daarbij stond dat we om 21 uur onze tijd op woensdagavond iets mochten verwachten.

Dat bleek dan de aankondiging van het nieuwe nummer SUPERMODEL te zijn, dat dus op vrijdag 13 mei 2022 zal uitkomen. Dat is tijdens de week van het Eurovisiesongfestival, waar onze Jérémie onlangs al voor de eerste keer mocht repeteren. Daarnaast zal Måneskin ook zelf optreden, namelijk tijdens de interval act van de grote finale op zaterdag 14 mei. Misschien horen we dan het nieuwe nummer meteen ook voor de eerste keer live.

Damiano, Victoria, Thomas en Ethan stonden onlangs voor het eerst op Coachella. Dat is het bekendste muziekfestival in Amerika. Vorige week waren ze terug op Italiaanse bodem en traden ze op op een van de belangrijkste podia van het land: Arena di Verona.

Pré-save het nieuwe nummer SUPERMODEL van Måneskin hier.

Meer
Lees meer...