‘Eurovisiesongfestival’: Jérémie toont outfit en staging tijdens eerste repetitie

Volgende week is het tijd voor het Eurovisiesongfestival. Op donderdag zullen we de Belgische inzending Jérémie Makiese voor het eerst aan het werk zien met zijn nummer Miss You. Vandaag was het tijd voor zijn eerste optreden op het podium in Turijn. Daarbij kregen we dus ook zijn outfit al te zien.

Jérémie Makiese zal volgende week België vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival. Zijn nummer Miss You kennen we nu al een tijdje, maar nu krijgen we ook z’n act al (deels) te zien.

Zilveren vest

Waar ons land de afgelopen jaren steevast koos voor een zwarte outfit op het podium van het Eurovisiesongfestival, gaat Jérémie voor een andere aanpak. Hij zal optreden in een opvallende zilveren vest. Zijn vier dansers zullen dan weer wel gekleed zijn in het zwart. Op die manier valt Jérémie natuurlijk wel op op het podium.

Dit jaar deelt het Eurovisiesongfestival beelden van de repetities op TikTok. Daar krijgen we een deel van de vocale repetitie te zien, waarbij de microfoons getest worden. Zo horen we hem live de uithaal op het einde van het nummer brengen. Daarnaast zien we ook een deel van het optreden op het grote podium. Daarbij valt het op dat Jérémie zowel alleen als met zijn dansers te zien is. De dansers zullen hem dus vermoedelijk vergezellen vanaf het nummer losbreekt. Wanneer de dansers aanwezig zijn, zien we Jérémie ook al wat meer meedansen dan in de videoclip. Zijn jullie al fan van de staging?

Bekijk hier de fragmenten van de eerste repetitie van Jérémie Makiese:

@eurovision @jeremiemakiese.off feels emotional as he takes in every moment of this effortlessly cool first rehearsal 💯🇧🇪 #EurovisionTikTok #Eurovision2022 #Eurovision ♬ original sound – Eurovision

België is voor het eerst te zien in de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival op donderdag 12 mei.

Meer
Lees meer...