“Leden One Direction hadden affaires met hun crew”

Lou Teasdale, die de vaste haarstyliste was voor One Direction, heeft in een podcast haar boekje opengedaan over de jongens. Zo liet ze weten dat de jongens affaires hadden met de meisjes uit de crew, wat het dan weer ongemakkelijk maakte voor de andere crewleden.

Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson, Niall Horan en Zayn Malik vormden tot 2015 samen One Direction. De boysband betekende hun doorbraak en bombardeerde hen als tieners tot sekssymbolen. En van die status hebben ze duidelijk gebruikgemaakt. Dat komen we te weten van hun vaste haarstyliste.

Seks met crewleden

Lou Teasdale, die ervoor zorgde dat de kapsels van One Direction altijd on point waren, was te gast in de podcast Sex, Lies and DM Slides op Spotify. Ze vertelde over haar tijd bij One Direction. De haarstyliste ging mee met de jongens op tour en daar had ze het één en ander over te vertellen.

Lou kreeg de vraag of ze zelf ooit geslapen had met een van de leden van One Direction. Daarbij liet ze weten dat ze zelf nooit een affaire heeft gehad met een van de leden, maar dat andere crewleden dat wel deden. “Het was waarschijnlijk de snelste manier om je job kwijt te raken”, vertelt ze. “Ik werkte met hen samen van het begin tot het einde. Dan kan je niet met ze slapen. Dat is belangrijk als je je job wil behouden.”

Geen echte liefde

Maar andere crewleden hadden dus wel affaires met de jongens, al liepen die meestal slecht af. “Ze hadden dan een nieuw vriendinnetje, zij was er dan en dan mocht je niet in de kamer binnen. Iedereen wist waar iedereen mee bezig was op tour. Het was als werken op een kantoor, uiteindelijk komt er ruzie of eindigen ze tussen de lakens, of een combinatie van beide.”

“Sommige van die crewleden dachten dat het echte liefde was maar dat was het overduidelijk niet”. Zelf is Lou nooit geïnteresseerd geweest in één van de leden. “Ze waren veel jonger dan ik, dus onze relatie was op een vriendschappelijk niveau.” Lou verklapt wel dat ze zelf een relatie had met een podiumbouwer, maar dus geen lid van One Direction.

Larry

Sinds het eerste seizoen van Euphoria zijn de conspiracy theorieën rond Harry en Louis (ook bekend als Larry) opnieuw boven komen drijven, tot ongenoegen van Louis zelf. Tijdens hun tijd als One Direction – en zelfs nu nog – zijn heel wat fans ervan overtuigd dat Harry en Louis een geheime relatie hebben. Dat is ook Lou niet ontgaan.

“Miljoenen meisjes vragen me nog steeds of Harry en Louis een koppel zijn. Ik weet niet waar het vandaan komt, maar het is nog steeds opvallend. Het is echt zo’n enorm ding. Ze noemen zichzelf Larry’s. Een Larry is iemand die de conspiracy theory gelooft dat ze een koppel zijn en dat al de rest een cover-up is. Ze geloven dat ik, het management, de fake vriendinnetjes, allemaal deel uitmaken van het plot om het te verstoppen.”

“Het is gestoord. We zijn 10 jaar later. Ik doe nu soms een Instagram Live en dan raak ik m’n gezicht aan. En dan schrijft iemand snel de comment: ‘Raak je gezicht aan als Larry echt is’ en dan screenshotten ze dat en hebben ze hun ‘bewijs’.” Maar sorry Kat van Euphoria en de andere Larry-believers. Volgens Lou, die jarenlang samenwerkte met de jongens, is er niets van aan.

Meer
Lees meer...