‘Euphoria’: Tweede special krijgt thema, titel en releasedatum

Op het tweede seizoen van Euphoria moeten we nog even wachten. Maar om de tijd te doden, laat HBO twee extra afleveringen op ons los. De eerste ging over Rue, het personage van Zendaya. En de tweede special heeft net ook z’n thema gekregen. Die tweede extra aflevering gaat over Jules, het personage van Hunter Schafer. De special verschijnt op 24 januari.

Door de uitbraak van het coronavirus wereldwijd heeft het tweede seizoen van Euphoria heel wat vertraging opgelopen. Het zal dus nog even duren voor we die nieuwe afleveringen te zien zullen krijgen. Maar dat betekent niet dat er geen nieuwe Euphoriacontent op ons wordt losgelaten. Integendeel.

Rue

Afgelopen weekend verscheen een eerste Euphoria-special op HBO Max en Streamz. Die extra aflevering kreeg de naam Trouble Don’t Last Always en focuste op Rue, het personage van Zendaya. Dat had de actrice zelf aangekondigd via sociale media. Ze deelde een poster van de aflevering, waarop het thema en de releasedatum te lezen stonden.

Jules

En ook de tweede extra aflevering van Euphoria wordt op die manier aangekondigd. Deze keer verscheen de poster op de Twitter-pagina van actrice Hunter Schafer, Jules in de serie. De tweede special verschijnt op 24 januari 2021 op HBO en HBO Max.

https://twitter.com/hunters/status/1336041692806459392

De aflevering zou de titel F*** Anyone Who’s Not A Sea Blob krijgen en tonen hoe Jules aan het voorbije jaar terugdenkt. Het laatste dat we van het personage te zien kregen, was niet zo positief. Ze vertrok, en liet Rue achter op het station.

De tweede extra aflevering van Euphoria verschijnt op 24 januari 2021 en zal bij ons te zien zijn via Streamz.

Meer
Lees meer...