‘Euphoria’ special krijgt eerste teaser

De HBO-reeks Euphoria krijgt binnenkort twee extra afleveringen. Voor de eerste van die twee heeft HBO nu een teaser gelost. Daarin krijgen we al een eerste blik op de inhoud van de special.

Op zondag 6 december verschijnt de eerste van twee specials van Euphoria. Daarom krijgen we nu al een eerste teaser van 50 seconden te zien.

Euphoria

Euphoria was een van de populairste series van 2019. Het mocht dan ook niet verbazen dat HBO al meteen een tweede seizoen van de reeks bestelde. Normaal zouden de opnames voor dat seizoen dit voorjaar van start gaan. Maar daar stak het coronavirus een stokje voor.

Op 11 maart kwam de cast wel nog samen om het script te lezen. Maar daarna viel alles stil. Om het wachten op het tweede seizoen wat te verzachten komen er binnenkort wel twee speciale afleveringen. De eerste daarvan zal Part 1: Rue heten en daarvan krijgen we nu al de eerste beelden te zien.

Part 1: Rue

https://twitter.com/Zendaya/status/1331804983327662082?s=20

De eerste van de twee speciale afleveringen zal dus in het teken staan van Rue, het personage gespeeld door Zendaya. Zij teasde die titel eerder al met een post op Twitter. En nu wordt dat ook bevestigd in de eerste teaser voor die aflevering.

In de eerste teaser wordt Zendaya ook voor de eerste keer voorgesteld als Emmy Award Winner. De actrice mocht eerder dit jaar namelijk de Emmy voor Outstanding Lead Actress in a Drama Series in ontvangst nemen voor haar rol als Rue in Euphoria.

Teaser

In de teaser zien we Rue (Zendaya) in de hoodie van haar vader. Ze zit in en diner en denkt terug aan waar het eerste seizoen eindigde. We krijgen zo fragmenten te zien van de scène met Jules (Hunter Schafer) op het treinstation. Rue denkt in zichzelf: “Misschien verdien ik dit”.

In de special zullen we ook Ali (Colman Domingo) te zien krijgen. Hij is de sponsor van Rue tijdens de meetings van Narcotics Anonymous. Ali vraagt in de teaser: “Waarom heb je me gebeld?”. In de korte inhoud van de aflevering kregen we al een gelijkaardig plot te lezen. “De eerste speciale aflevering volgt Rue terwijl ze Kerstmis viert nadat ze door Jules op het treinstation was achtergelaten en terugkeerde.”

Bekijk hier de teaser voor de special van Euphoria:

https://www.youtube.com/watch?v=uY0_7wPGJlk

Euphoria Part 1: Rue verschijnt op zondag 6 december op HBO en is bij ons te bekijken op Streamz.

Meer
Lees meer...