Louis Tomlinson van One Direction niet blij met “die scène” in ‘Euphoria’

Wie de HBO-reeks Euphoria heeft gezien, weet wat die te maken heeft met One Direction-alumni Harry Styles en Louis Tomlinson. Hoewel Harry zich nog niet heeft uitgesproken over de bewuste scène heeft Louis dat al meermaals gedaan. En daaruit wordt vooral duidelijk dat hij er niet mee gediend is.

Euphoria is een van de populairste series van het moment. Maar niet iedereen is fan. Louis Tomlinson, die ooit nog lid was van One Direction, wordt in een aflevering vermeld. Maar zijn toestemming werd nooit gevraagd. En daar is hij niet over te spreken.

Larry Stynlinson

Wie Euphoria gezien heeft, weet perfect waar het over gaat. In de aflevering rond Kat Hernandez (Barbie Ferreira) komt aan het licht dat ze fanfictions schreef over Larry Stynlinson. Dat is het zogenaamde ship bestaande uit Harry Styles en Louis Tomlinson. Tijdens de hoogdagen van One Direction geloofden fans namelijk dat de twee een geheime relatie hadden.

In de aflevering wordt een fanfiction van Kat uitgebeeld. We krijgen de geanimeerde versies van Harry en Louis te zien die seksuele handelingen uitvoeren op het podium. Hoewel dat voor de gemiddelde kijker hilarisch is, kan Louis er minder mee lachen.

“Ik ben het een beetje beu”

Louis Tomlinson One Direction
GettyImages

In een recent interview met The Guardian spreekt Louis Tomlinson zich nog eens uit over de bewuste scène. “Ik weet dat het cultureel gezien interessant is, maar ik ben het een beetje beu”, zo spreekt hij. “Het voelde een beetje … Nee, ik ga niet liegen, ik was pissed off. Het irriteerde me dat een groot bedrijf als HBO zich daarachter schaart.”

Maar daarmee wil hij niet zeggen dat hij niet meer overeenkomt met Harry of de andere leden van One Direction. “We sms’en niet elke dag, maar we hebben, en dat zal nooit verdwijnen, een broederband”, zo legt hij uit. “We zijn samen door deze ervaringen gegaan, die eigenlijk niemand anders kan begrijpen.”

Solocarrières

Alle leden van One Direction hebben op dit moment een solocarrière. Louis, Liam, Zayn en Niall brachten al eigen muziek uit. Harry Styles deed dat ook maar zette daarnaast ook zijn eerste stapjes in de acteerwereld. Zo was hij te zien in de oorlogsfilm Dunkirk van Christopher Nolan.

Het feit dat de bandleden nu allemaal soloprojecten hebben, maakt het voor Louis soms moeilijk. “Ik zou liegen als ik zei dat ik mezelf niet met de rest vergelijk. Ik ben nooit echt competitief geweest, maar uiteraard denk je: ‘Als zij dat krijgen, verdien ik dat ook’.” Maar dat gevoel ebt steeds meer weg. “Hoe meer tijd erover gaat, hoe meer ik het kan zien voor wat het is en trots kan zijn op hen.” En dat ziet hij als het belangrijkste. “Het betekent dat ik blij ben met wat ik doe.”

Meer
Lees meer...