Liam Payne keert terug naar One Direction-dagen in hilarische TikTok

Het is ondertussen meer dan tien jaar geleden dat One Direction ontstond en ook al vijf jaar geleden dat de groep voor onbepaalde tijd op break ging. Deze zomer lanceerde de Britse boysband een website om de afgelopen tien jaar te herinneren. En nu keert Liam via TikTok nog eens terug naar de hoogdagen van One Direction.

Liam Payne heeft recent een nummer uitgebracht met TikTokster Dixie D’Amelio. Daarom is hij nu ook zelf actiever op de app. Op zijn profiel (@liampayne) deelde hij zo een heerlijke throwback naar One Direction.

That’s What Makes You Beautiful

In de video zien we de populaire make-upartieste Abby Roberts die de bekende TikTok-choreo van WAP inzet. Maar het nummer van Cardi B en Megan Thee Stallion gaat al snel over in That’s What Makes You Beautiful van One Direction. En dat is ook wanneer Liam Payne himself in beeld verschijnt.

Het ging om een trend die al een tijdje de ronde deed bij Directioners. Maar dus ook z’n weg heeft gevonden naar Liam Payne zelf.

Bekijk de hilarische TikTok hier:

@liampayne

That’s what wap you beautiful

♬ Mini one direction WAP – one direction
@val.and.mikey

that’s what makes you ✨bEaUtiFuL✨😌 #WeekendVibes #couplegoals #wapchallenge #boyfriendvsgirlfriend #girlfriendprank #crazygirlfriend #dance #react

♬ Mini one direction WAP – one direction

In een latere – en iets serieuzere – TikTok verwees Liam nog een keertje naar One Direction. Dat deed hij door het nummer Last First Kiss te zingen:

@liampayne

Back where it all started

♬ original sound – Liam Payne

Naughty List

Liam bracht onlangs het nummer Naughty List uit, samen met Dixie D’Amelio. Dixie, de zus van Charli D’Amelio, heeft naast een succesvolle TikTok-carrière, ook een zangcarrière uit de grond gestampt.

En bij een zangcarrière horen natuurlijk ook collabs. De nieuwste daarvan is de samenwerking met Liam Payne voor het kerstnummer Naughty List.

Beluister het nummer hier:

Meer
Lees meer...