Deze TikTokkers verdienden al meer dan één miljoen met de app

Wie tegenwoordig op jonge leeftijd miljonair wil worden, maakt best een account aan op TikTok. Wat daar kan je al dansend rijk worden. Dat bewijzen deze zeven TikTokkers die met hun filmpjes al meer dan een miljoen verdienden.

TikTok is een leuk tijdverdrijf, maar er valt ook veel geld mee te verdienen. Verschillende mensen wisten zo al meer dan een miljoen bij elkaar te sprokkelen. Deze TikTok-miljonairs zijn door Forbes opgezocht en in en ranking gezet.

Forbes

De Amerikaanse zakenwebsite Forbes maakte een ranking van de TikTok-miljonairs. Mensen, vaak jongeren, die enkel op basis van TikTok meer dan een miljoen bij elkaar sprokkelden.

Forbes keek daarbij naar het bedrag dat ze vermoedelijk verdienden in de periode van 30 juni 2019 tot 30 juni 2020. Daarbij keken ze ook enkel naar de echte TikTok-influencers. YouTubers en sterren als Jason Derulo die ook actief zijn op TikTok werden niet meegerekend aangezien de app niet hun grootste bron van inkomsten is.

6. Spencer Polanco Knight (@spencerx)

Op de zesde plaats is er een ex aequo tussen Spencer X en Michael Le. Zij hebben allebei al 1,2 miljoen dollar (1,01 miljoen euro) verzameld via TikTok. Spencer X, zoals Spencer Polance Knight eigenlijk heet, is 28 en is vooral beatboxer.

Hij maakte zijn TikTok-profiel in februari 2019 en wist sindsdien al meer dan 41 miljoen volgers bij elkaar te sprokkelen. Zijn TikToks zijn in totaal al bijna een miljard keer geliked.

@spencerx

Peace up ??

♬ original sound – spencerx

6. Michael Le (@justmaiko)

De tweede TikTokker die al 1,2 miljoen dollar (1,01 miljoen euro) verzamelde met zijn filmpjes is Michael Le, op TikTok beter bekend als @justmaiko. Hij is vooral een danser en staat bekend voor z’n TikToks met zijn schattige broertje van vijf, Jonathan.

Een van zijn video’s met Jonathan groeide uit tot een van de meest bekeken TikToks in de geschiedenis van de app en de kans dat je deze kent is dan ook groot. Michael Le woont in de Shluv House samen met nog enkele andere populaire TikTokkers en zijn kleine broertje. Hij heeft in totaal iets meer dan 37 miljoen volgers en meer dan 960 miljoen likes.

@justmaiko

its official: we are the CEO’s of this sound?‍♂️? @itsjonathansworld

♬ AhiChallenge – elrodcontreras

5. Josh Richards (@joshrichards)

Josh Richards is amper 18 jaar oud, maar wist via TikTok al 1,5 miljoen dollar (1,27 miljoen euro) te verzamelen. Richards komt eigenlijk uit Toronto in Canada, maar verhuisde naar de Verenigde Staten om in te trekken bij de andere TikTokkers in het zogenaamde Sway House.

Dat Sway House kwam onlangs nog in de problemen toen twee inwoners opgepakt werden in Texas omdat ze drugs bij hadden. Daarbij liep Josh het gevaar om teruggestuurd te worden naar Canada, maar dat heeft hij recent vrijwillig gedaan. Josh Richards heeft meer dan 21 miljoen volgers en meer dan 1,3 miljard likes op TikTok.

@joshrichards

Mark came out and knocked my camera over @markanastasio

♬ Obnimi – Callmearco Remix – mattiapolibio

4. Loren Gray (@lorengray)

De eerste vrouw op dit lijstje is Loren Gray. Zij verzamelde via TikTok al 2,6 miljoen dollar (2,19 miljoen euro). Loren is 18 jaar oud en woont in Pottstown in Pennsylvania.

Loren Gray heeft dankzij TikTok ook al een muziekcarrière te pakken. Ze bracht zo al enkele nummers uit. Loren Gray was lange tijd een van de meest gevolgde profielen op TikTok. Op dit moment heeft ze 46,4 miljoen volgers en meer dan 2,5 miljard likes.

@lorengray

hahah

♬ HAHA – lil darkie

3. Dixie D’Amelio (@dixiedamelio)

Wat zou deze lijst zijn zonder de D’Amelio’s? De eerste die we tegenkomen is Dixie D’Amelio, de oudere zus van Charli D’Amelio. Zij verzamelde met TikTok al 2,9 miljoen dollar (2,45 miljoen euro). Dixie is dan wel de “oudere” van de D’Amelio’s, ze is nog steeds maar 19 jaar oud en mag zich al een multimiljonair noemen.

Net zoals Loren Gray heeft ook Dixie D’Amelio al een zangcarrière beet. Haar debuut Be Happy kwam uit op 1 juli en werd ook een succes met meer dan 67 miljoen views. Op TikTok heeft Dixie 34,7 miljoen volgers en meer dan 960 miljoen likes.

@dixiedamelio

sorry to flex?????✊????

♬ Stunnin’ (feat. Harm Franklin) – Curtis Waters

2. Charli D’Amelio (@charlidamelio)

Wie TikTok zegt, zegt waarschijnlijk al snel Charli D’Amelio. Zij is nog steeds de populairste TikTokker van het moment en hoewel ze maar 16 jaar oud is, heeft ze dankzij Tiktok al 4 miljoen dollar (3,38 miljoen euro) op haar bankrekening staan.

Charli D’Amelio is vooral bekend van haar dansvideo’s en ze wordt gezien als dé trendsetter op TikTok. Ze is de populairste TikTokker met 80 miljoen volgers en haar TikToks zijn al meer dan 5,9 miljard keer geliked.

@charlidamelio

THANK YOU GUYS SO MUCH FOR 72 AND 73 MILLION!!!!!! ?????dc @yodamnmomma and @retroconverse ?

♬ Tap In x TKN – rapidsongs

1. Addison Rae Easterling (@addisonre)

Maar de rijkste TikTokker is Addison Rae. Zij heeft met 55,9 miljoen minder volgers dan Charli D’Amelio, maar wist met sponsordeals heel wat meer geld binnen te halen. Zo haalde ze al 5 miljoen dollar (4,22 miljoen euro) binnen met haar account.

Voor Addison Rae Easterling een TikTokprofiel aanmaakte, was ze al een danseres. Al vanaf haar zes jaar danst ze op competitief niveau. Addison maakt deel uit van het populaire Hype House, waar ze samen woont met verschillende andere TikTokkers.

@addisonre

@yodamnmomma

♬ Tap In – Saweetie
Meer
Lees meer...