‘Familie’: Bekijk hier de eerste beelden van het nieuwe seizoen

De zomerbreak van Familie zit er bijna op. Op 26 augustus begint namelijk het nieuwe seizoen. Daarbij zal het uiteraard nog steeds gaan over Joris aka Bert Van den Bossche. Die heeft zijn plannen om de volledige Van den Bossches uit te schakelen namelijk nog niet opgeborgen.

Het vorige seizoen van Familie eindigde eind juni met grote familiereünie. Dat was de ideale gelegenheid voor Joris, die eigenlijk Bert Van den Bossche is, om eindelijk wraak te nemen op de Van den Bossches. Op dat feest was namelijk zo goed als iedereen aanwezig, zelfs enkele teruggekeerde personages.

Joris

In een grote dramatische speech aan de feesttafel wou Joris zijn echte identiteit bekendmaken. Tijdens die speech hield hij voortdurend zijn vinger aan de knop van zijn bom, klaar om ze toen afgaan. Uiteindelijk besloot hij echter van koers te veranderen en vroeg hij Mieke (Caroline Maes) halsoverkop ten huwelijk. De seizoensfinale eindigde met een flashforward naar 3 januari 2025, het moment van de midseizoensfinale. In dat korte fragment horen we een ontploffing en zien we een bebloede Mieke, in trouwkleed, neerstorten.

Hoewel de wraak van Joris is uitgesteld, heeft hij zijn plannen zeker nog niet opgeborgen. De vraag is echter hoe lang hij zijn echte identiteit nog zal kunnen verborgen houden. Daarnaast is er ook nog de onopgeloste verdwijning van Leen (Cathérine Kools), die door Joris is vermoord. Heel veel vragen dus, waarop we eind deze maand antwoorden krijgen.

Bekijk hier de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Familie:

Familie is vanaf maandag 26 augustus iedere weekdag te zien op VTM.

Meer
Lees meer...