‘Familie’: Met Guido (Vincent Banić) keert nog een oude bekende terug

De seizoensfinale in Familie draait rond de grote familiereünie van de Van den Bossches. Naast heel wat andere bekende gezichten, zal ook Vincent Banić daarin terugkeren als Guido.

Het 33ste seizoen van Familie eindigt deze week met twee dubbelafleveringen op donderdag 27 en vrijdag 28 juni. Daarin zal alles draaien om de grote familiereünie met heel wat oude bekenden die terugkeren.

Enige tijd terug zagen we al Leen Van den Bossche (Cathérine Kools) en Maarten (Michael Vroemans) terugkeren in Familie. Die eerste zal wel de grote familiereünie niet halen, want zij is deze week vermoord door Joris aka Bert (Jan Sobrie). Gisterenavond was het dan weer aan Bart (Chris Van Tongelen) en Rita (Jacky Lafon) om hun herintrede te maken in de populaire soap van VTM.

Vincent Banić

Nu heeft VTM bekendgemaakt dat er nog een oude bekende terugkeert in Familie. Vincent Banić kruipt namelijk opnieuw in de huid van Guido Van den Bossche. Hij speelde die rol sinds 2016, maar in 2022 verdween hij uit de soap. Met zijn terugkomst, heeft Jan (Jef De Smedt) dus eindelijk nog eens al zijn zonen dicht bij zich. De vraag is echter hoe lang het zal duren voor er een ramp gebeurt. Bert is namelijk nog steeds uit op wraak op de familie Van den Bossche.

De dubbele seizoensfinale van Familie met twee extra lange afleveringen is donderdag 27 en vrijdag 28 juni te zien op VTM.

Meer
Lees meer...