‘Familie’: Joris aka Bert maakt een eerste slachtoffer in aanloop naar de seizoensfinale

Hoewel de seizoensfinale van Familie maar gepland staat voor het einde van de week is er nu al een eerste dode gevallen in de dagelijkse soap van VTM. Joris, die eigenlijk Bert Van den Bossche is, vermoordde namelijk Leen, omdat zij zijn ware identiteit op het spoor was gekomen.

Het 33ste seizoen van Familie eindigt deze week met twee dubbelafleveringen op donderdag 27 en vrijdag 28 juni. Daarin zal alles draaien om de grote familiereünie met heel wat oude bekenden die terugkeren.

Joris aka Bert

Van die familiereünie wil Bert Van den Bossche gebruik maken om eindelijk wraak te nemen. Na jarenlang verdwenen geweest te zijn, is hij namelijk eindelijk terug. Na een grote operatie gaat hij nu echter als Joris, gespeeld door Jan Sobrie, door het leven, waardoor niemand doorheeft dat hij Bert is.

Dat geheim dreigde dinsdagavond echter ontmaskerd te worden. Leen (Cathérine Kools), nog maar recent terug in Familie, zocht Joris namelijk thuis op en deed daar een opvallende ontdekking. Ze zag foto van Joris voor en na zijn operatie en kwam zo zijn ware identiteit op het spoor. Na die ontdekking probeerde Leen te vluchten, was buiten Joris gerekend, die de deur dichtsloeg. Daarna rekende Joris af met Leen om zijn geheim veilig te stellen. Haar lijk werd opgeborgen in een zak.

Nog meer slachtoffers?

Met die dood nemen we in Familie definitief afscheid van Cathérine Kools. Zij speelde de rol van Leen Van den Bossche van 2013 tot 2018 en keerde recent terug. De kans lijkt echter groot dat zij niet het laatste slachtoffer zal zijn van Bert.

Bekijk hier het fragment uit Familie:

De dubbele seizoensfinale van Familie met twee extra lange afleveringen is donderdag 27 en vrijdag 28 juni te zien op VTM.

Meer
Lees meer...