‘Familie’: Bekijk de seizoensfinale mét de cast in Kinepolis

De seizoensfinale van Familie komt er eind deze maand aan. En er is goed nieuws voor de diehardfans, want die kunnen één dag op voorhand in avant-première al gaan kijken naar die seizoensfinale in Kinepolis. Dat doen ze daar in het gezelschap van de cast.

Het zijn spannende tijden in Familie, want opperschurk Bert Van den Bossche is opnieuw opgedoken in de gedaante van de mysterieuze Joris (Jan Sobrie). Bovendien keerde er met Leen Van den Bossche nog een oude bekende terug in de dagelijkse soap van VTM. En binnenkort maakt ook Rita (Jacky Lafon) opnieuw haar opwachting.

Al deze opmerkelijke terugkomsten komen er natuurlijk voor de grote familiereünie die gepland staat op het einde van dit seizoen van Familie. Maar deze reünie, tijdens de seizoensfinale van Familie, is uiteraard ook het ideale decor voor Bert om toe te slaan en eindelijk wraak te nemen.

Dubbele afleveringen

Het mag dus duidelijk zijn dat de komende weken spannend worden in Familie. Op 21 juni is er wel even geen Familie, want dan staat VTM volledig in het teken van de seizoensfinale van Milo. De week erna sluit het 33ste seizoen wel af met twee dubbele afleveringen op donderdag 27 en vrijdag 28 juni.

Wie deze twee extra lange afleveringen op voorhand wil zien, kan dat doen in Kinepolis in Antwerpen. Daar worden beide dubbelafleveringen namelijk na elkaar getoond op donderdag 27 juni. Deze avant-première wordt bovendien bijgewoond door een deel van cast. Het belooft een avond te worden die echte fans van Familie niet mogen missen.

Wie naar Kinepolis Antwerpen wil gaan, kan nu tickets kopen op de website van VTM.

Meer
Lees meer...