Ian Thomas en Steffi Mercie maken debuut in telenovelle ‘Milo’

De nieuwste telenovelle Milo is ondertussen al druk aan de gang. De reeks met zangeres CAMILLE in de hoofdrol ging in januari van start en is dagelijks te zien op VTM. De laatste weken deden al heel wat nieuwe personages hun intrede, maar daar komen nu nog eens twee namen bij. Het gaat om zanger Ian Thomas en influencer Steffi Mercie.

Milo zet – na Sara, LouisLouise, David, Ella en Lisa – een sterke traditie van telenovelles voort op VTM. De reeks, met zangeres Camille Dhont in de hoofdrol, is te zien sinds 5 januari en bereikt daar dagelijks een groot publiek.

De nieuwe telenovelle Milo is een modern en muzikaal sprookje. De reeks gaat over een meisje, Milo genaamd en gespeeld door zangeres Camille Dhont. Zij is een bakkersdochter met een gouden stem, die dat zangtalent verplicht voor de buitenwereld moet verbergen.

Milo

Hoewel de reeks dus van start ging met Milo die ging solliciteren als medewerker in de kantine, maakt ze ondertussen al deel uit van de school. De laatste weken kon ze zich bewijzen en haar talent laten zien. Dat is ook Liam opgevallen, waardoor heel wat andere studenten nu vinden dat Milo een voorkeursbehandeling krijgt.

Naast haar schoolleven krijgt Milo nu ook te maken met enkele problemen thuis. Zo weet haar vader nog steeds niet dat ze ook echt les volgt op Kosmos én krijgt haar oma te maken met dementie. Iets wat een grote invloed heeft op haar dagelijkse leven.

Nieuwe gezichten

Omdat de verhaallijnen elkaar in sneltempo opvolgen, zijn er natuurlijk ook heel wat nieuwe personages nodig. Vanaf deze week komen er nog eens twee nieuwelingen bij. In de serie meldt zich een nieuwe studente aan op Kosmos: Emily Duchateau, vertolkt door content creator Steffi Mercie. En ze komt niet alleen. In Emily’s schaduw óveral waar ze gaat: haar manager Pieter. Zanger Ian Thomas geeft gestalte aan die rol.

Milo is van maandag tot donderdag om 18.20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...