Telenovelle ‘Milo’ heeft startdatum en begint met extra lange aflevering

Het is echt bijna zover. Binnen enkele weken gaat de nieuwe telenovelle Milo van start. Daarin zal CAMILLE de hoofdrol spelen en krijgen we ook nog heel wat andere bekende gezichten te zien. De laatste week zagen de oplettende kijkers al kleine fragmenten passeren op televisie, maar nu heeft VTM dus ook bekendgemaakt wanneer de serie precies van start gaat.

Na Sara, LouisLouise, David, Ella en Lisa komt VTM heel binnenkort met een nieuwe telenovelle. Op vrijdag 5 januari komt de eerste aflevering van Milo namelijk op televisie. Die aflevering zal een extra lange inleiding zijn in het verhaal. Nadien verhuist de reeks naar een eerder tijdstip in de week.

Milo

Milo heeft een gouden stem. Zij is een bakkersdochter die haar zangtalent verplicht voor de buitenwereld moet verbergen. Enkel en alleen met omwegen en leugens kan ze haar droom van een leven vol zang en muziek najagen. Een van die omwegen is een job op de academie Kosmos, de plek waar heel wat beroemde artiesten hun opleiding volgden.

Daar ontdekt de naïeve Milo al snel dat ze niet de enige is die met de waarheid speelt om een plaats in de spotlight te veroveren. In enkele trailers zijn Milo (CAMILLE), Maud (Karen Damen), Liam (Mathias Mesmans) en Hilde (Karlijn Sileghem) in ieder geval al héél eerlijk. Net zoals bij Lisa speelt ook Milo zich duidelijk af op een bepaalde locatie. Bij de vorige telenovelle was dat Vilvoorde, maar nu komt Willebroek in de kijker te staan.

Dubbele aflevering

Hoe het verhaal precies in elkaar zit, krijgen we dus vanaf vrijdag 5 januari te zien. Dan zendt VTM na Familie een extra lange aflevering van de telenovelle uit om iedereen welkom te heten in de wereld van Milo. Na die dubbele aflevering zal de reeks van maandag tot donderdag om 18.20 uur te bekijken zijn.

Naast CAMILLE, Karen Damen, Mathias Mesmans en Karlijn Sileghem krijgen we ook onder andere Mathijs F Scheepers, Emanoel Borges, Katelijne Verbeke, Sieg De Doncker, Héritier Tipo, Antje De Rop, Evelyne Chen, Luka De Baets, Tom Dingenen, Laetitia Janssens, Dries Vanhegen, Juan Gerlo, Elise Bundervoet en Line De Dauw te zien.

Meer
Lees meer...