VTM maakt volledige cast telenovelle ‘Milo’ bekend

Na Sara, LouisLouise, David, Ella en Lisa komt VTM binnenkort met een nieuwe telenovelle. Daarin zal zangeres Camille Dhont de hoofdrol spelen. Eerder maakte de zender al enkele namen bekend en kwamen we ook te weten dat de reeks Milo zal heten. Vandaag liet de zender de laatste paar namen uit de cast op ons los.

In oktober kwam de vijfde telenovelle van VTM tot een einde. Maar fans van het genre zullen niet lang moeten wachten op iets nieuws. In het voorjaar van 2024 komt Milo er namelijk aan. Daarvan is de volledige cast ondertussen bekendgemaakt.

Milo

De nieuwe telenovelle Milo is een modern en muzikaal sprookje. De reeks gaat over een meisje, Milo genaamd en gespeeld door zangeres Camille Dhont. Zij is een bakkersdochter met een gouden stem, die dat zangtalent verplicht voor de buitenwereld moet verbergen.

Alleen met heel wat omwegen en leugens kan Milo haar droom najagen. Een van die omwegen is een job op de academie Kosmos, de plek waar heel wat beroemde artiesten hun opleiding volgden. Daar ontdekt ze al snel dat ze niet de enige is met geheimen.

Volledige cast

Naast Camille Dhont maakte VTM eerder al bekend dat onder andere Mathijs F Scheepers en Katelijne Verbeke te zien zullen zijn als Milo’s vader en oma. Ook Karlijn Sileghem en Karen Damen krijgen een belangrijke rol. Naast deze bekende namen is er met onder andere Héritier Tipo, Evelyne Chen, Antje De Rop, Luka De Baets en Mathias Mesmans heel wat jong geweld op de set aanwezig.

Die lange castlijst werd vandaag nog eens uitgebreid. De zender liet weten dat ook Tom Dingenen (Dertigers, Boomer), Dries Vanhegen (Thuis, Familie), Juan Gerlo (Ghost Rockers), Elise Bundervoet (Buiten De Zone) en jonge talenten Laetitia Janssens en Line De Dauw zullen meedoen.

Milo verschijnt in het voorjaar van 2024 op VTM.

Meer
Lees meer...