Telenovelle ‘Milo’ voegt nieuwe namen toe aan cast

Na Sara, LouisLouise, David, Ella en Lisa komt VTM binnenkort met een nieuwe telenovelle. Daarin zal zangeres Camille Dhont de hoofdrol spelen. Eerder maakte de zender al enkele namen bekend en kwamen we ook te weten dat de reeks Milo zal heten. Nu volgen nog enkele namen en krijgen we ook een blik achter de schermen.

Afgelopen weekend viel het doek over de telenovelle Lisa, maar fans hebben ondertussen al iets nieuws om naar uit te kijken. In het voorjaar van 2024 zal Milo verschijnen, een reeks met Camille Dhont in de hoofdrol.

Milo

De nieuwe telenovelle Milo is een modern en muzikaal sprookje. De reeks gaat over een meisje, Milo genaamd en gespeeld door zangeres Camille Dhont. Zij is een bakkersdochter met een gouden stem, die dat zangtalent verplicht voor de buitenwereld moet verbergen.

Milo woont samen met haar vader Pol (Mathijs F Scheepers) en oma Alice (Katelijne Verbeke) in een gezellige bakkerij. Het grote idool van Milo is popzanger Liam (Mathias Mesmans). Daarnaast werd ook al bekendgemaakt dat Sieg De Doncker, Emanoel Borges en Karen Damen zullen meedoen in de reeks.

Extra castleden

Vandaag liet VTM weten dat er nog een aantal bekende en nieuwe gezichten te zien zullen zijn. De eerste is actrice Karlijn Sileghem (Katarakt, Het Peulengaleis, …). Zij speelt de mama van Liam en is daarnaast ook schoolhoofd in de school van Milo.

Daarnaast doet ook het bandje van Milo zijn intrede. Daarbij krijgen we personages Otis (Héritier Tipo), Sofia (Evelyne Chen), Robyn (Antje De Rop) en Victorine (Luka De Baets) te zien. Robyn en Victorine zijn tweelingszussen en Robyn wordt gezien als de grootste rivale van Milo. In een nieuwe video geeft Camille Dhont alvast een blik achter de schermen en stellen de nieuwe castleden zich voor.

Bekijk de video hier:

Milo verschijnt in het voorjaar van 2024 op VTM.

Meer
Lees meer...